Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

10.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sušice má mé velké sympatie, hlásí po vítězství Rokycan trenér Aubrecht


Branky


0

I když má Sušice i po desátém divizním týdnu na kontě nulu, v Rokycanech předvedla solidní výkon. Hostující fotbalisté dokonce vedli, jenže nezvládli kritickou pasáž z prvního poločasu, kdy třikrát v rychlém sledu inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osmiminutová smršť

Karty byly před zápasem rozdány jasně – favorit z Rokycan přivítal poslední tým Divize A Sušici a nečekalo se nic jiného než pohodlný zisk třech bodů.

 

Hned úvodní vteřiny utkání ale ukázaly, že to zas tak jednoduché nebude. Ve 2. minutě se totiž po standardní situaci prosadil Tomáš Klíma a poslal Sušické do vedení! Domácí rychle inkasovaná branka poněkud opařila a trvalo jim přibližně deset minut, než se vzpamatovali.

 

Pak ale nastala pasáž, ve které třikrát udeřili. V 18. minutě se po přihrávce Trojance dostal ke střele Petr Jindřich a srovnal. Za tři minuty okradl Ondřej Král posledního obránce hostů o balón a svůj samostatný postup na brankáře Gilla završil gólem. Povedenou osmiminutovku pak završil Daniel Skopový, jenž dorazil do brány Spěváčkův centr.

 

Do konce poločasu se už moc zajímavých věcí na hřišti nestalo, za zmínku stojí situace ze 41. minuty, kdy střílel hostující Kysilka a Vild vyrazil míč přímo k Vrhelovi, který ale zamířil nad rokycanskou bránu.

Rokycanská režie

Po změně stran se hrálo v režii Rokycan, které si pohodlně hlídaly dvougólové vedení. Domácí trenér Aubrecht dokonce o pauze vystřídal Krále s Jindřichem, což ale projevu a hře jeho mužstva neublížilo. Mezi 55. a 70. minutou měli šance postupně Končal, Trojanec, Černý a Procházka, úspěšní však nebyli.

 

V 71. minutě stanovil konečnou podobu skóre střídající Jan Končal, když se k němu míč dostal po hezké kombinaci Černého se Skopovým. 

 

Foto: Oficiální web klubu FC Rokycany



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Postavení v tabulce a dosavadní výsledky Sušice nám jasně velely, abychom vyhráli. Sušice má mé velké sympatie, snaží se hrát fotbal, jediná žlutá karta byla asi v 89. minutě. Kvalita byla na naší straně, tentokrát jsme dokázali využít šance, které jsme si vypracovali. Zápas se povedl Danu Skopovému a velmi dobrý vstup do druhého poločasu, když naskakoval, měl Honza Končal. Okamžitě byl v zápase, zvedl naši herní aktivitu.“

TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Vstup do utkání byl jedním slovem úžasný. Ve 2. minutě se dokázal prosadit Tomáš Klíma. Bohužel se nám hrubě nevyvedla pasáž utkání mezi osmnáctou a šestadvacátou minutou, kdy jsme inkasovali tři branky. Ve druhé půli se soupeř prosadil ještě jednou, a tak zůstávají všechny body v Rokycanech.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Hereit [-] , P. Jindřich [-] (46. J. Končal [-] ) , O. Král [-] (46. J. Vaščák [-] ) , Š. Špic [-] , M. Trojanec [-] (88. T. Cibula [-] ) , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (78. V. Kopečný [-] ) , M. Spěváček [-] (88. J. Kořínek [-] ) , D. Skopový [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Králík [-] (78. J. Brabec [-] ) , M. Vrhel [-] , I. Varga [-] (74. J. Čanecký [-] ) , J. Skuhra [-] (54. J. Skála [-] ) , T. Klíma [-] , J. Kysilka [-] , T. Fuchs [-] , O. Skrbek [-] , P. Hrubec [-] (85. P. Hubáček [-] ) , T. Vichr [-]

ŽK: 89. J. Brabec .
Hráči zápasu: D. Skopový , J. Končal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Matyš Jakub - ŠTUK Jaromír, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.