5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V ostravském derby si odnesl Svinov bura


Branky


30. M. Miškařík , 61. M. Gaži , 67. J. Válek , 69. J. Válek , 79. J. Válek (p.)
0

V dalším ostravském derby dvou sousedu v tabulce se očekával vyrovnaný souboj. Jelikož oba týmy v posledních dvou utkáních bodovaly. Domácí stále s neubývající marodkou a třemi dorostenci na lavičce byli odhodlaní body doma neztratit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo v nebývale velkém tempu a s patřičným nasazením obou družstev. Hra se rychle přemísťovala od branky k brance. Pozorné obrany však nepouštěli útočníky do žádných šancí. V 30´ přišla chvíle domácího Martina Miškaříka, který se kličkou na střed hřiště uvolnil a přesnou ranou z 16m umístil míč přesně k tyči na 1:0. Soupeř se však nevzdával a snažil se o vyrovnání. V závěru poločasu se výborně uvolnil domácí Tomáš Korbačka, ale jeho šanci vychytal brankář hostu.

 

 

Druhý poločas probíhal stále ve velkém tempu a vyrovnanosti hry. V 52´ měli hosté blízko k vyrovnání. Domácí brankář Jan Kania předvedl pohotový zákrok, takže se skóre neměnilo. Běžela 61´ a Gaži Matěj zvýšil na 2:0 pro domácí. Tato branka nalomila sebevědomí hostům ze Svinova a jejich inciativa částečně ochabla. Potom přišlo střelecké představení domácího Honzy Válka. V 67´ z trestného kopu zvýšil na 3:0, 69´ ze hry na 4:0 a svůj třetí gól střelil z pokutového kopu na 5:0. Ve zbylém čase již domácí kontrolovali hru a dohráli utkání v poklidu.

 

text zdroj: http://fcostravajih.eu/



Sestavy


FC Ostrava-Jih
J. Kania [-] - M. Prokeš [-] , F. Zima [-] , P. Strempek [-] , J. Žila [-] - F. Gaži [-] (55. D. Gebauer [-] ) , J. Válek [-] , M. Miškařík [-] , M. Mecner [-] (77. M. Belina [-] ) - T. Korbačka [-] (70. S. Chatrný [-] ) , M. Gaži [-] (75. A. Dimitrov [-] ) -

TJ Vítkovice - Svinov
P. Braun [-] - O. Bobčiak [-] (82. M. Polách [-] ) - T. Tsiolas [-] - J. Tomek [-] , M. Waszut [-] (46. L. Blatný [-] ) , J. Jiričný [-] , P. Kotrla [-] (46. D. Cihlář [-] ) , A. Sedláček [-] , J. Budař [-] , A. Líner [-] , M. Stralczynski [-] (65. R. Kadlčík [-] )

ŽK: 78. M. Belina - 36. J. Jiričný , 50. J. Budař , 66. A. Líner .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BORÁŇ Ondřej - BORÁŇ Tomáš, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.