Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jižané rozmasírovali Dolní Lhotu


0

Po dvou porážkách po sobě bylo utkání očekáváné s napětím, zde se podaří tuto sérií zastavit. Náš soupeř z Dolní Lhoty přijel se snahou napravit zatímní nepříliš vydařené podzimní výsledky. Když k tomu vezme stále velkou marodku domácích, proto byly obavy o konečný výsledek. Trenér Černík povolal na utkání tři dorostence – Mischingera, Votýpku a Gebauera – posledně jmenovány nastoupil do utkání od začátku a svým výkonem nezklamal. Další dva dorostenci zasáhli do hry v průběhu utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl z říše snů. Již v 8´ Jsme se ujali vedení 1:0 brankou Honzy Válka. Naše ofenzivní snaha neustávala a v 17´ to bylo 2:0 zásluhou branky Gažiho Matěje. Soupeř však nesložil zbraně a v 21´ snížil na 2:1 brankou Šimíka. Tato branka dodala hostům sebevědomí a ještě více přidali na útočné snaze. Kterou dokázali zúročit v 35´ na vyrovnání 2:2 brankou Bardyho.  Do konce poločasu se snažily oba týmy, strhnou vedení na svou stranu. Hra se přelévala od branky k brance, ale skóre se již nezměnilo.

 

Druhý poločas začal jako první a my jsme během tři minut šli do dvoubrankového vedení. V 51´ na 3:2 upravil skóre Korbačka Tomáš a v 54´ na 4:2 dal gól Miškařík Martin. Za minutu nato udělal kapitán hostu Radek Křižák (do této doby nejlepší hráč v utkání) nepochopitelnou chybu a po druhé žluté kartě musel opustit hřiště. Hosty toto vyloučení srazilo do kolen a my jsme ovládli hru. Na cestu domů jsme Dolní Lhotě přidali další tři branky, po krásných fotbalových akcích. V 62´ na 5:2 Korbačku Tomášem, v 65´ na 6:2 Miškaříkem Martinem a brankový účet na 7:2 uzavřel Gaži Matěj. Znovu se ukázalo, že není rozhodující, kdo je na hřišti, ale jak se pro dobrý výsledek obětuje. Zasloužené vítězství, i když jeho výše byla překvapením.

 

zdroj text: http://fcostravajih.eu/



Sestavy


FC Ostrava-Jih
V. Drobec [-] (71. L. Votýpka [-] ) - M. Prokeš [-] , F. Zima [-] (71. J. Kania [-] ) , J. Žila [-] , P. Strempek [-] - J. Válek [-] , M. Miškařík [-] , M. Mecner [-] - T. Korbačka [-] , M. Gaži [-] (80. R. Vaňo [-] ) - D. Gebauer [-] (75. L. Mischinger [-] )

TJ Sokol Dolní Lhota
Z. Lukša [-] - M. Balnar [-] , M. Souček [-] - J. Dedek [-] , R. Křižák [-] , S. Šimík [-] , J. Zeman [-] (63. P. Chadziandoniu [-] ) , J. Bedry [-] - M. Kozelský [-] , J. Zeman [-] (63. T. Zdražila [-] ) , M. Orlík [-] (52. M. Slíž [-] ) -

ŽK: 32. J. Válek - 26. M. Kozelský , 27. M. Balnar , 34. R. Křižák , 59. M. Souček . ČK: 55. R. Křižák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - KUBÁNEK Radek, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.