Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice přejely jižany


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se začalo vyvíjet pro nás dobře. Již ve 4´ Jan Válek zaskočil nejistého domácího brankáře střelou hranice pokutového území a bylo to 1:0 v náš prospěch. Naše radost trvala jen do 10´, když domácí zahrávali pokutový kop po faulu jednoho z našich obránců a rázem bylo vyrovnáno na 1:1. Domácí po této vstřelené brance nás začali přehrávat a vytvořili si dvě brankové příležitostí, které však zlikvidoval náš brankář. Postupně jsme vyrovnali hru a začali také dotírat na domácí obranu. Blízko k vyrovnání měl Martin Miškařík, ale svou hlavičku z 8m umístil těsně vedle branky, ke škodě naších fanoušků. V závěru poločasu hra obou týmu ztrácela přesnost a vše směřovalo do nerozhodného poločasového výsledku. Domácí se však 43´ zahráli míč do volného prostoru na naší polovině. Domácí útočník vnikl do pokutového území, a ač byl tísněn, vystřeli křížně přesně k tyči. Takže poločas 2:1 pro domácí.

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a již ve 4´ jsme kopali rohový kop. Bohužel zakončili jsme jen do břevna domácí branky. Nadále jsme byli aktivnější, ale dnes nejistě hrající obrana vytvářela chyby. Které domácí využívali ke vstřelení dalších branek. V 55´ na 3:1 a v 75´na 4:1. My jsme měli mezitím šanci na snížení, ale individuální průnik Jana Válka neskončil brankou. Jiskřičku naděje na zkorigování výsledku vykřesal v 83´ přesnou střelou z trestného kopu Martin Čajka na 4:2. Domácí byli již spokojení s výsledkem a v 88´ se jím podařil rychlý protiútok. Když domácí útočník po levé stráně obešel nedůrazného našeho obránce a přesnou střelou k tyči upravil konečné skóre na 5:2 pro domácí.

 

text zdroj: http://fcostravajih.eu/



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - L. Slanina [-] , O. Pekárek [-] , M. Malchárek [-] , P. Lhotský [-] (88. J. Malchárek [-] ) , P. Beneš [-] (86. Š. Beneš [-] ) , R. Hladík [-] , V. Kocur [-] , D. Hanzlík [-] , J. Josefus [-] , M. Jašek [-] (69. M. Nevřela [-] )

FC Ostrava-Jih
V. Drobec [-] - J. Holman [-] , F. Zima [-] , M. Konečný [-] , M. Prokeš [-] - F. Gaži [-] , J. Válek [-] , P. Strempek [-] - M. Miškařík [-] , M. Belina [-] (46. F. Gřunděl [-] ) - T. Korbačka [-] (53. M. Čajka [-] )

ŽK: 35. R. Hladík , 58. P. Beneš , 84. V. Kocur - 17. M. Konečný , 60. J. Holman , 67. J. Válek , 69. F. Zima .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: KUBÍN Ondřej - ŠIMEČEK Michal, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.