J. Burda 32.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovice zahazovaly šance


Branky


32. J. Burda - 56. L. Fajkus
0

Karlovice nedokázaly využít své šance a Zlatníky pak jejich vedení smazali vyrovnávací trefou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyšel lépe hostům ze Zlatník. Prvních čtvrthodina zápasu patřila Zlatníkům, které měly více ze hry. Byly silnější na míči, ale jejich útočné výpady končily jen před šestnáctkou. Pak se ale obráz hry obrátil a Karlovičtí si začali vytvářet. První velkou šanci si vypracovali v probíhající 24. minuty. Míč se dostal ke mkarlovickémuHrdličkovi, který stál osamocen prázdnou brankou, kde ho protihráč poslal k zemi. Píšťalka suích však zůstala hluchá. Karlovice se ale nevzdaly a Burvovy šance se nejdříve neujaly, ale ve 32. minutě už hlavou zamířil přesně - 1:0. Pak se Karlovice dostaly do dalších šancí. Ve dvou se zjevil Holčák a v další Fiebrich. Všechny však vyšly vniveč.

 

 

Na počátku druhého dějství mohl rozhodnout Holčák, ale jeho lob nevyšel. Fiebrich pak v rozhodující chvíli minul balon. Proto přišel zákonitý trest. V 56. minutě zahrávaly Zlatníky roh a hlavou srovnal Fajkus - 1:1. Pak se hra vyrovnala a šance se vůbec nerodily. V poslední minutě mohli hosté rozhodnout, ale obrovskou šanci Belej chytil. 



Sestavy


Sokol Karlovice
E. Belej [-] - J. Melichárek [-] , M. Raiskup [-] (56. M. Nováček [-] ) , J. Holčák [-] , T. Fiebrich [-] , J. Burda [-] , J. Bačovský [-] , J. Adamec [-] , D. Raiskup [-] , S. Komuenho [-] , P. Hrdlička [-] (24. P. Šebesta [-] )

TJ Sokol Zlatníky
V. Otipka [-] - V. Chovanec [-] (76. L. Němčík [-] ) , D. Diehel [-] (88. O. Kořínek [-] ) , M. Korbel [-] (90. R. Uvíra [-] ) , P. Holuša [-] , V. Alt [-] (80. M. Velecký [-] ) , L. Fajkus [-] , V. Ležák [-] , L. Haas [-] , T. Řehulka [-] , T. Němčík [-]

ŽK: 4. P. Holuša , 29. D. Diehel , 88. L. Haas .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: PORUBEK Václav - KUBÍN Ondřej, POLÁCH Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.