2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice srovnaly z penalty


Branky


45. F. Balda , 65. R. Švec - 59. V. Škrobánek , 82. L. Škrobánek (p.)
0

Suché Lazce v zápase dvakrát vedly, ale nakonec se musely spokojit s remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suché Lazce posledně hodně potrápily lídra soutěže ze Slavkova, takže se od nich očekávalo jednoznačné vítězství. Žimrovice ovšem chtěly domácím co nejvíce znepříjemnit život, což se jim skutečně podařilo. Již v prvním poločase se fanouškům servírovala vyrovnaná podívaná se šancemi na obou stranách. Za Suché Lazce zazdil dvě tutovky Balda, hosté hrozili zejména rychlonohým Lukášem Škrobánkem. Až těsně před přestávkou se domácím povedlo vsítit gól do šatny. Adamčík načechral centr na hlavu Baldy a ten zlomil dosavadní střelecké prokletí – 1:0. 

 

Žimrovice dokázaly odpovědět v 59. minutě, kdy Václav Škrobánek zúročil nadějný brejk – 1:1. Domácí však poté předvedli krásnou kombinaci, na jejímž konci stál Švec – 2:1. V závěru se ale favorité zlobili na rozhodčího Robenka, který posoudil střet Šlesingra s Rusňákem jako nedovolený a Lukáš Škrobánek neomylně proměnil penaltu – 2:2. Suché Lazce se pak hnaly do útoku, jenže Švec pálil těsně vedle.



Sestavy


TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - M. Stárek [-] , V. Šlesinger [-] , F. Balda [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] (60. T. Žůrek [-] ) , V. Kožušník [-] , M. Adamčík [-] , O. Vlha [-] , M. Havelka [-] , R. Švec [-]

TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - V. Sigmund [-] (72. J. Hertel [-] ) , J. Hertel [-] , D. Martinák [-] - M. Groda [-] , M. Rusňák [-] , P. Martinák [-] , D. Hertel [-] (89. M. Hendrych [-] ) , D. Machura [-] - V. Škrobánek [-] (73. F. Paláček [-] ) , L. Škrobánek [-] -

ŽK: 81. V. Šlesinger - 67. V. Škrobánek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - KUBÍN Ondřej, VIŠŇOVSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.