0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veřovice na úvod podlehly Dolní Datyni


Branky


0

Veřovicím vstup do sezóny vůbec nevyšel, když v každém poločase inkasovaly po jedné brance a samy žádnou nezaznamenaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věděli jsme již před výkopem utkání, že nás rozhodně nečeká lehký soupeř, který toto potvrzoval od prvních minut. V kombinaci byl přesnější než domácí AFC a tím si vybudoval optickou převahu. V 10 min. Datyně zahrozila poprvé, když nadvakrát se do zakončení dostal jejich útočník. Nejdříve střelu skluzem zablokoval Martin Černoch, odražený míč se ale dostal zpět k útočníkovi, ale ten prázdnou bránu netrefil, mířil jen do boční sitě. Ve 14 min. jsme ale také my dostali nabídku na skórování. Přímý kop cca z 20 metrů zahrával Martin Černoch, ale jeho pokus na brankové čáře ještě stihl vykopnout hostující obránce. Hosté mohli v první půli otevřít brankový účet a to konkrétně ve 38 min., ale střelu z levé strany k tyči nadvakrát pokryl Martin Fojtík. O dvě minuty později, ve 40 min. Peťa Švolba nedokázal odehrát míč na roh, hostující útočník ho o něj obral a nezjištnou přihrávkou vybídl ke skórování svého kolegu v útoku, pro kterého již nebyl problém z 10 metrů trefit prázdnou bránu – 0:1.

 

 Do druhé půle jsme nastoupili s cílem otočit zápas. Byli jsme od prvních minut aktivnější, v 55 min kapitán Radim Košelík mohl srovnat, ale k dorážce střely z hranice šestnáctky mu chyběl půlkrok. O minutu později mohli zase hosté navýšit skóre po hrubici Ondry Matuše, ale sám hráč svou minelu napravil, když čistým skluzem vypíchl balón útočníkovi, který již mířil sám na našeho brankáře. V 60 min. mohl srovnat střídající Dan Hrivňák. Svou stoprocentní šanci ale zazdil, když se ocitl nikým neatakován před brankářem hostů, ale střela vyslána z jeho kopačky šla mimo. V 61 min. měl také velkou příležitost Radim Košelík, střela ze šestnáctky ale jen u půlmetřík minula levou tyč hostujícího brankáře. Celkem bojovné a rušné utkání, kdy fanoušci se rozhodně nenudili, ale v 71 min. poznamenal zkrat hostujícího záložníka, který nejdříve zezadu skluzem fauloval Ondru Matuše, za což vyfasoval žlutou kartu. A ještě navíc, když Ondra se zvednoul z trávy, tak ho čelem udeřil do nosu. Automaticky byl za tento hrubý faul vyloučen. Bohužel jsme nedokázali početní převahu využít, ikdyž jsme se stále tlačili do zakončení a v těchto chvílích jsme soupeře jednoznačně přehrávali. Ale naše finální fáze vždy ztroskotala na naší nepřesnosti. Tak jak to již bývá, že když jedno mužstvo se tlačí do zakončení, tak otvírá obranu. My jsme již hráli pouze na tři obránce a díky tomu jsme hostům v 80 min. nechali prostor v naší šestnáctce a pro tak zkušené hráče již to nebyl problém, aby si povodili naši obranu a navýšili skóre – 0:2.

 

text zdroj: http://afcverovice.php5.cz/



Sestavy


AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - J. Valošek [-] , M. Černoch [-] , R. Košelík [-] , A. Gold [-] (88. L. Pítr [-] ) , J. Moravec [-] (56. D. Hrivňák [-] ) , M. Kupčák [-] (56. M. Satek [-] ) , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] , P. Švolba [-] (88. D. Macháček [-] ) , M. Adamec [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - L. Stebel [-] , J. Dolák [-] , O. Kulhánek [-] (89. A. Kučera [-] ) , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , T. Wojtyna [-] , R. Baláž [-] (81. O. Kulich [-] ) , R. Pištěk [-] , T. Kaduch [-] , V. Neuman [-]

ŽK: 17. M. Černoch , 58. R. Knybel , 75. J. Valošek , 87. D. Hrivňák - 49. P. Tomašák , 71. R. Pištěk , 76. V. Neuman . ČK: 71. R. Pištěk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TVARDEK Erik - POTIOREK Aleš, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.