1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá vyrovnala v samém závěru


Branky


0

Vítkov se ujal vedení zkraje druhé půle. Bělá však vyrovnala minutu před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Vítkova si v sobotním odpoledni nechali proklouznout mezi prsty dva body, protože dlouho vedli a soupeře nechali vyrovnat až v 89. minutě. Ale pěkně popořádku. Úvodní půlhodinka příliš nenadchla, protože ani jedno mužstvo si nedokázalo vypracovat pořádnou šanci. Až ve 34. minutě se dostal do úniku domácí Černín, jenže při sólovém nájezdu zamířil těsně vedle. Těsně před přestávkou se Vítkovští opět drbali za ušima. Po rohovém kopu Jurečky se do odraženého balonu opřel Mikulenka a nádherným volejem málem zbořil tyčku.

 

Stadion se tedy poprvé otřásl nadšením ve 47. minutě. Krása chtěl zřejmě centrovat, ale míč k překvapení všech zaplul do sítě – 1:0. Vzápětí uviděl Kalivoda ve vápně Černína, jehož hlavička ovšem směřovala mimo hostující klec. Cílené zařízení potom netrefil ani Jurečka, když si počíhal na časovaný pas Krásy. Rovněž Stará Bělá však dokázala zazlobit, a to především z nepříjemných standardních situací. Právě po jednom z rohů se v nepřehledné skrumáži nejlépe zorientoval Gerlich a těsně před koncem zařídil dělbu bodů. Remíza 2:2 určitě více vyhovovala hostům.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Miloš Grepl, asistent trenéra Vítkova: Nastoupili jsme proti velice kvalitnímu soupeři, ale samozřejmě jsme hodně zklamaní, protože jsme v závěru ztratili dva body. Herně jsme byli lepší, soupeř hrozil hlavně z výborných standardních situací. První poločas byl hodně vyrovnaný, když se to přelévalo z jedné strany na druhou. Po přestávce jsme šli do vedení, které jsme si dlouho pečlivě hlídali. V závěru jsme bohužel inkasovali z rohu.

FK Stará Bělá
Radim Kovář, trenér: Dnes jsme nehráli vůbec dobře. Měli jsem až příliš velké množství individuálních chyb, nepřesných přihrávek, nakopnutých míčů, prohraných osobních soubojů, a naopak minimální mezihru. Zapadli jsme do předváděné hry většiny týmů. O inkasované brance se nebudu ani zmiňovat. Soupeři stačilo kopnout míč do pokutového území. O zbytek jsme se už postarali sami. Remíza je spravedlivý výsledek.



Sestavy


TJ Vítkov
D. Richter [-] - O. Kalivoda [-] , M. Mikulenka [-] , J. Dohnálek [-] , K. Krása [-] - T. Černoch [-] , K. Špok [-] , L. Ječmének [-] (27. L. Chalupa [-] ) - L. Pavlíček [-] (88. P. Novosad [-] ) , J. Černín [-] , M. Jurečka [-] -

FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - M. Kresta [-] , O. Pytlík [-] , M. Wendtner [-] - D. Charvát [-] (60. M. Štěrba [-] ) , D. Kožík [-] , K. Pšenčík [-] , L. Kováčik [-] , J. Petrovský [-] (73. J. Gerlich [-] ) , O. Malík [-] (46. M. Petrík [-] ) , J. Dziža [-]

ŽK: 16. D. Charvát , 45. O. Pytlík , 58. M. Wendtner , 74. J. Dziža .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: ŠPIČÁK Zbyněk - ŠIMEČEK Michal, JAHODA Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.