Souboj nováčků pro Starou Bělou


Branky


0

Bělá utekla svému soupeři až na rozdíl čtyř branek. Ludgeřovice už jen dvěma góly korigovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohatou gólovou úrodu sklidili fanoušci v ostravské Staré Bělé. Domácí od začátku hýřili aktivitou a za svůj elán byli odměněni ve 23. minutě. Rychlými narážečkami úplně rozebrali soupeře a volný Brachtl měl značně usnadněnou úlohu – 1:0.

 

Za necelou čtvrthodinku hosté znovu zpytovali svědomí. Pěntka při rohovém kopu neuhlídal Pšenčíka a na světelné tabuli se objevil průběžný stav 2:0. 

 

 

Ještě hůře se Ludgeřovicím dýchalo od 55. minuty, protože Brachtl zdvojnásobil svůj střelecký účet – 3:0.

 

Hosté se snažili okamžitě odpovědět, jenže Fojtík zazdil samostatný nájezd. Stará Bělá naopak pokračovala ve víkendové kanonádě. V 66. minutě se prosadil Kožík a upravil již na hrozivých 4:0. Tým z Hlučínska se probudil až v závěrečné desetiminutovce.

 

Nejprve těžil Kolenko z ideální asistence Pěntky – 4:1. Těsně před finálním hvizdem se ještě trefil někdejší dorostenec Krop, který zkusil štěstí z ostrého úhlu a parádně vymetl šibenici – 4:2. První sezonní porážku Ludgeřovic ovšem neodvrátil. 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): Dnes šel náš herní projev výrazně nahoru, než tomu bylo v minulých utkáních. Zejména v prvním poločase jsme soupeře k ničemu nepustili a zaslouženě vedli. Hned v úvodu toho druhého jsme hostům předložili, vlastní individuální chybou, gólovou situaci, ale podržel nás brankář. Po vystřídání hráčů šel náš týmový výkon rapidně dolů a v poslední desetiminutovce, kdy jsme museli dohrávat o deseti hráčích, laxní přístupy a neplnění pokynů některých jednotlivců zapříčinily snížení skóre utkání. I přesto jsme dnes zcela zaslouženě zvítězili, a od většího gólového přídělu hosty zachránil skvěle chytající gólman.

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Do zápasu jsme nastoupili jako mistři světa. Z naší strany to bylo absolutně bez pohybu, zatímco domácí více chtěli a byli u všeho mnohem dříve. Stará Bělá nemá špatný mančaft, když nás předčila i na míči. My jsme dlouho jen nakopávali, hrát jsme začali až za stavu 2:0. Soupeř ukázal velkou produktivitu, když ze šesti šancí čtyři proměnil.



Počet diváků: 160. Rozhodčí: TILKERIDIS Nikolas - CHLEBOVSKÝ Bohumír, ORSÁG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.