4:2
(2:2)
39. P. Dao
44. D. Půda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře rozhodly ve druhé části


Branky


33. M. Hanus (p.) , 35. M. Hanus , 53. S. Lavrovič , 86. M. Pavelek - 39. P. Dao , 44. D. Půda (p.)
0

Kravaře se v prvním dějství dostaly do dvoubrankového vedení, které hosté z Lazců do přestávky vymazaly. Ve druhé části, ale dvěma góly zvrátily výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odpustové oslavy v Kravařích příjemně zpestřilo sobotní střetnutí domácích fotbalistů s Mokrými Lazci. Obě mužstva totiž fanouškům předvedla nadprůměrné utkání I. A třídy. V prvním poločase hýřili aktivitou zejména hosté. Kravařský gólman Šupola však oplýval jistotou, když zlikvidoval jedovaté pokusy Daa, Ehigomusoea anebo Žurka. Ve 29. minutě si mokrolazecký kapitán Žurek naběhl na časovaný pas Galvase, ale Šupola opět zářil. Hned vzápětí si Wicki naskočil na centr Galvase, jenže čaroděj Šupola znovu zavřel krám. Tradičně se tedy uplatnilo otřepané „nedáš – dostaneš“. Domácí Koneczný hledal na hranici šestnáctky Hanuse, kterého fauloval Holoubek a sám bomber Hanus se z penaltového puntíku nemýlil – 1:0. Letní posila z Hlučína úřadovala i ve 35. minutě. Hostující Líbař nechtěně namazal Sabovi, ten vyslal kupředu Trušinu a Hanus dokonal dílo zkázy – 2:0. Mokré Lazce ovšem nepropadaly panice. Šest minut před přestávkou nejprve přežili tutovku soupeře, když Sabo po uličce Trušiny málem zbořil břevno. Z následného protiútoku naopak skórovali hosté. Dao několika kličkami posadil na zadek Lavroviče a korigoval na 2:1. Do kabin se nakonec odcházelo za nerozhodného stavu. Po dlouhém autu Římana se míč otřel o ruku Seiberta a ani Půda z pokutového kopu nezaváhal – 2:2.

 

Druhá půle ale jednoznačně patřila Kravařím, které povzbudila 53. minuta. Lavrovič šikovně zakombinoval s Peterkem a zkušeně poslal balon podél brankáře Šehoviče – 3:2. Další velké příležitosti zahodili Hanus, Jaroš a střídající Pavelek. Posledně jmenovaný si vylepšil renomé až v samotném závěru. V 86. minutě mu Hanus neservíroval míč na zlatém podnose a Pavelek ho nekompromisně zavěsil pod břevno – 4:2.



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: V prvním poločase to bylo špatné. Byli jsme strašně pomalí, Mokré Lazce si vytvářely spoustu šancí, takže jsme jen díky brankáři Šupolovi neprohrávali. Ve druhé půli jsme zrychlili hru, využívali jsme křídel a soupeře jasně přehráli. Zvítězili jsme zaslouženě

FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, kapitán Mokrých Lazců: Kdybychom v prvním poločase proměnili většinu šancí, tak by asi nebylo co řešit a zápas by se vyvíjel jasně v náš prospěch. Bohužel se stále trápíme střelecky. Po přestávce už jsme trošku odpadli fyzicky a k ničemu pořádnému už jsme se nedostali.



Sestavy


Městský FK Kravaře
R. Šupola [-] - M. Sabo [-] , J. Kučerák [-] , V. Trušina [-] (58. J. Jaroš [-] ) , V. Klösel [-] - M. Žídek [-] , S. Lavrovič [-] , V. Koneczný [-] , E. Peterek [-] (82. M. Czerný [-] ) - M. Hanus [-] (89. D. Peterek [-] ) , T. Seibert [-] (46. M. Pavelek [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - Z. Říman [-] , D. Půda [-] , M. Holoubek [-] (66. P. Ciminga [-] ) , D. Líbař [-] - M. Ehigiamusoe [-] , F. Kakai [-] , J. Galvas [-] , M. Wicki [-] - J. Žurek [-] , P. Dao [-] -

ŽK: 68. S. Lavrovič - 25. D. Půda , 30. F. Kakai , 43. D. Šehovič , 68. Z. Říman .
Hráči zápasu: R. Šupola , M. Hanus .
Místo: Kravaře. Počet diváků: 220. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - ADAMEC Jiří, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.