Ludgeřovice s přehledem vyhrály


Branky


0

Ludgeřovice se v průběhu zápasu dostaly až do čtyřbrankového vedení. Hosté snížily až v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovice zažívají snový návrat do I. A třídy. Po dvou soutěžních kolech se chlubí maximálním počtem bodů, přičemž si drží perfektní průměr čtyř vstřelených branek na zápas. Domácí o sobě dali vědět hned v 1. minutě, jenže hlavičku Pěntky po centru Stepka reflexivně vyškrábl gólman Lefenda. Poté ovšem převzaly iniciativu Štěpánkovice. Po standardce Jakuba Tomíčka dokonce Kožušník zacloumal tyčí. Více už toho hosté nevymysleli, takže přišla řada na Ludgeřovice. Ve 34. minutě si Fojtík zasekl míč mezi dvěma beky a s přispěním břevna otevřel skóre – 1:0.

 

Bodové naděje Štěpánkovic se znovu významně ztenčily v 62. minutě. Fojtík zakroutil z trestňáku balon do šestnáctky, kde si ho hrudí zpracoval Kolenko a parádním volejem vymetl šibenici – 2:0. Hosté potom úplně otevřeli defenzivní stavidla, což byla voda na domácí mlýn. Rychlonohý Bělan dvakrát vnikl do rozhozené obrany soupeře a upravil na hrozivých 4:0. A to ještě rozhodčí Bělanovi neuznali další regulérní trefu, která by znamenala čistý hattrick. Štěpánkovice se zmohly alespoň na čestný úspěch, ten v poslední minutě zaznamenal střídající Michal Grigarčík – 4:1. V bitvě dvou nováčků tedy kraloval tým z Hlučínska. 

 

zdroj foto: TJ Sokol Štěpánkovice- facebook



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: V prvním poločase nás Štěpánkovice přehrávaly, ale kromě jedné tyčky vlastně nezahrozily. Po přestávce soupeř odešel fyzicky. Hosté úplně vyklidili hrací plochu a po druhém obdrženém gólu se sesypali. Klidně jsme mohli vyhrát větším rozdílem.

TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim, trenér Štěpánkovic: První poločas byl docela vyrovnaný, ale pak jsme přestali hrát jako kolektiv. Kluci neplnili taktické pokyny a dělali hrozné individuální chyby. Na trávníku jsem viděl jedenáct jednotlivců, každý si hrál jen na svém písečku. Připadá mi, že si o sobě kluci myslí, že jsou mistři světa.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - FANC Josef, BERAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.