3:1
(2:0)
65. M. Satke
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá porazila Loučky


Branky


13. M. Rusinko , 27. D. Kožík (p.) , 62. J. Dziža - 65. M. Satke
0

Nováček ze Staré Bělé se ujal v prvním poločase dvoubrankového vedení. To navýšil jednou brankou ve druhé části. Hosté z Krásných Louček už stačily jen pouze korigovat skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště nováčka ze Staré Bělé zavíta tým z Krásných Louček, který minulé kolo doma pokořil favorizované Kravaře. V úvodní čtvrthodině byla lepším týmem hostující družina z Louček, ale z převahy nedokázala nic využít. Na konci úvodní čtvrthodiny ale hostující defenzíva chybovala, a Stará Bělá šla do vedení zasluhou Rusinka - 1:0. V dalším průběhu hry si hosté vypracovali dvě šance. Cudrák s Chlopčíkem je ale nedokázali zužitkovat, a opět přišel trest. V 27. minutě fauloval hostující stoper Dvořák a hráč minulého kola Kožík nařízenou penaltu s přehledem proměnil - 2:0. Zbytek prvního dějství se už víceméně dohrával.

 

Hosté do druhého poločasu vyslali místo Chlopčíka na hřiště Satkeho, který zvýšil aktivitu svého týmu. Opět ale Loučky hrály a domácí trestali. Po třetí chybě v jejich defenzívě zvyšoval už na tříbrankový rozdíl v 62. minutě Dziža - 3:0. Jen co dozněla radost domácích fandů, byl proti mužstvu Bělé nařízen volný přímý kop. K míči se postavil Satke a výstavní trefou do šibenice korigoval skóre - 3:1. A když v samém závěru utkání ještě zahodila hostující družina dvě šance, mohla si domácí družina do tabulky připsat první letošní výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): Dnes byly vidět v utkání dva zcela odlišné výkony. Ten první (náš) působil dětsky, bez větších zkušeností a někdy až naivně vypadající při řešení herních situací 1:1, ale zato plný odhodlání a touhy zvítězit. No a ten druhý od soupeře, který byl plný zkušenosti a velmi vyzrálý. Ještě nám bude delší dobu trvat, než získáme více zkušeností a sebevědomí, díky kterým budeme efektivněji vyhodnocovat a řešit herní situace, což povede k větší kontrole míče, resp. samotné hry.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí mužstva): Zápas ve stylu my hrajeme a soupeř střílí branky.První patnáct minut jsme soupeře přehrávali. Bohužel chyba v defenzívě a první vstřelená branka v naší síti. Poté jsme opět zahodili šance a přišla druhá chyba v obraně a pokutový kop a změna skóre na 2:0.Do druhého poločasu jsme jsme vstoupili aktivně s cílem zápas zdramatizovat. Výborně hrála střídající Michal Satke. Bohužel další chyba v obraně a změna skóre na 3:0. Poté jsme snížili po nařízeném přímém kopu, kdy střelou pod břevno korigoval Michal Satke. Poté další dvě šance. Poté co nebyla odpískána penalta po ruce domácího hráče skončilo utkání 3:1.



Sestavy


FK Stará Bělá
F. Mušec [-] - M. Wendtner [-] , M. Kresta [-] (86. M. Štěrba [-] ) , O. Pytlík [-] - R. Brachtl [-] (81. L. Kováčik [-] ) , J. Dziža [-] , M. Lišaník [-] (54. J. Petrovský [-] ) , D. Kožík [-] (89. J. Kačer [-] ) , M. Petrík [-] (72. R. Pytlík [-] ) , M. Rusinko [-] , K. Pšenčík [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
P. Malinovský [-] - J. Lalák [-] , S. Chudický [-] , L. Pella [-] , O. Šmíd [-] , J. Dankovič [-] , M. Cudrák [-] , O. Ručka [-] , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] (50. M. Satke [-] ) , L. Dvořák [-]

Hráči zápasu: M. Rusinko - M. Satke .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - BROSKEVIČ Michal, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.