1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků skončil nerozhodně


Branky


0

V utkání šla do vedení domácí družina. Ve druhé části ale byla lepším týmem Stará Bělá a zaslouženě vyrovnala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Štěpánkovicích se proti sobě postavili dva nováčci I. A třídy. Úvodní minuty patřily domácímu souboru, který se brzy ujal vedení. Do střelecké listiny se zapsal bomber Schwalbe, když poslal balon z deseti metrů placírkou nechytatelně do sítě – 1:0. Tým z Prajzské nadále překypoval aktivitou, jenže Harazim s Liškou nepřidali potřebnou pojistku. Poté si ve vápně dávali přednost Schwalbe s Benkem, takže hostující defenziva stačila v hodině dvanácté zakročit. S přibývajícími minutami se však Stará Bělá probouzela z předčasného zimního spánku a začala soupeře válcovat. Hosté spoléhali hlavně na rychlé brejky, které činily Štěpánkovicím obrovské problémy. Domácí naopak zlobili pouze sporadicky, jako třeba v případě nepřesné rány Harazima. 

 

Ostravští fotbalisté se dočkali zaslouženého vyrovnání v 69. minutě, kdy se trefil Kožík – 1:1. V závěrečné čtvrthodince se mohly překlopit misky vah na obě strany. V domácím dresu na sebe znovu upozornil Schwalbe, jenže tentokrát vsadil na razanci, což nebyla správná volba, protože balon proletěl vedle tyče. Body se tedy v nedělním odpoledni dělily.

 

foto zdroj:TJ Sokol Štěpánkovice - facebook



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
trenér Jindřich Harazim: „Nepodali jsme optimální výkon. Stále nám chybí asi čtyřicet procent formy z I. B třídy. Sice jsme se brzy ujali vedení, ale bod je pro nás nakonec zlatý. Problémy nám dělaly hlavně obrovská rychlost a brejky soupeře.“

FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): V úvodu zápasu jsme byli hodně zakřiknutí a hráli až příliš bojácně. Po naší hrubé individuální chybě před pokutovým územím se soupeř dostal lacině do vedení. Prvních deset minut patřilo jednoznačně domácím. Postupně jsme se začali osmělovat, ale po celý zápas nám chybělo více přesnosti, a zejména před a v pokutovém území lepší technicko-taktické řešení herních situací. I přesto jsme si vypracovali dostatek příležitostí na to, abychom dotáhli zápas do vítězného konce. Za přístup, odhodlání a pracovitost v utkání zaslouží kluci velkou pochvalu.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - M. Liška [-] (67. D. Tomíček [-] ) , D. Novák [-] , D. Kožušník [-] (30. J. Dluhoš [-] ) , P. Grygarčík [-] , D. Harazim [-] (75. M. Grigarčík [-] ) , A. Schwalbe [-] , M. Benek [-] , D. Benek [-] , J. Machala [-] , R. Heider [-]

FK Stará Bělá
F. Mušec [-] - M. Kresta [-] (78. J. Petrovský [-] ) , M. Wendtner [-] , O. Pytlík [-] - J. Gerlich [-] (32. D. Kožík [-] ) , R. Pytlík [-] (46. R. Brachtl [-] ) , M. Lišaník [-] , M. Petrík [-] (69. M. Štěrba [-] ) , M. Rusinko [-] , K. Pšenčík [-] , D. Charvát [-] (88. J. Kačer [-] )

ŽK: 83. A. Schwalbe , 88. D. Benek .
Hráči zápasu: D. Kožík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SEIDLER René - POBOŘIL Radek, TISOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.