4:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubčovice zakončily podzim výhrou


Branky


2. T. Murin , 23. T. Murin , 38. P. Zagol , 87. P. Zagol - 13. T. Kosňovský , 15. M. Wicki
0

Jakubčovice zakončily podzimní trápení dvoubrankovou výhrou nad Mokrýmu Lazci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokrolazečtí fotbalisté nevybočili z výsledkové bídy ani v Jakubčovicích nad Odrou. Hned ve 2. minutě se hosté vyčítavě dívali na rozhodčího Čecháčka, protože pustil hraniční zákrok na Kakaie a Murin nepohrdl sólovým nájezdem – 1:0. Svěřenci trenéra Drozda však neházeli flintu do žita. V rychlém obratu měl prsty hlavně Košňovský, který nejprve vyrovnal na 1:1 a vzápětí balon ideálně neservíroval Wickimu – 1:2. Domácí pak přeřadili na vyšší rychlostní stupeň, což se jim vyplatilo ve 23. minutě. Při standardní situaci vystoupal do vzduchu Murin a začínalo se prakticky od nuly – 2:2. Hlavička mokrolazeckého čahouna Půdy se naopak mezi tři tyče nevešla. Jakubčovice vrátily zápas do očekávaných kolejí ve 38. minutě. Hosté reklamovali ofsajd, který se ovšem nepískal a Pavel Zagol ve stoprocentní šanci nezaváhal – 3:2. 

 

Druhá půle už podobnou přestřelku nenabídla. Mokré Lazce s výjimkou nebezpečné rány Líbaře nic nevymyslely a ani domácí družina v ofenzivě zrovna nezářila. Až v samotném závěru hosté zariskovali, do jejich otevřené defenzivy vletěl Pavel Zagol a po hokejovém blafáku pečetil na finálních 4:2. Jakubčovice se po sobotní výhře přiblížily čelu tabulky, Mokré Lazce se naopak musejí připravit na náročnou bitvu o záchranu.     



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár (asistent trenéra): Hrál se hodně špatný fotbal z obou stran. Jim se dvakrát dařilo reagovat na naše vedení. Pak jsme dali na 3:2 a oni už nereagovali. Po přestávce jsme přidali branku na 4:2 a vyhráli.

FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, útočník Mokrých Lazců: Jakubčovice potvrdily, že mají kvalitní mužstvo. Sportovně musím uznat, že body jsme si tentokrát nezasloužili. Herně jsme sice nepropadli, ale domácí si vytvořili mnohem více šancí. Začátek nám vůbec nevyšel, ale pak jsme skóre rychle otočili. I potom jsme hráli hodně ofenzivně, chtěli jsme zvítězit, jenže domácí nás trestali z brejků.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - M. Zagol [-] , K. Molnár [-] (83. R. Šaran [-] ) , J. Schreier [-] , Z. Sommer [-] , P. Ďurica [-] (90. D. Staff [-] ) , T. Murin [-] (61. J. Petr [-] ) , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , P. Zagol [-]

FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - M. Vošvrda [-] , Z. Říman [-] , D. Půda [-] , D. Líbař [-] - A. Hiemer [-] (78. A. Novák [-] ) , J. Galvas [-] , T. Kosňovský [-] - J. Žurek [-] , M. Wicki [-] - F. Kakai [-] (78. P. Ciminga [-] )

ŽK: 34. D. Molnár , 57. P. Šťastný , 64. D. Vavroš - 28. F. Kakai , 54. Z. Říman , 67. J. Galvas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - KALOČ Radim, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.