1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj otočil skóre


Branky


9. T. Kazár - 64. J. Lampa , 71. J. Lampa
0

Háj ve Slezsku v předchozím kole zesměšnil Vendryni sedmi gólovými údery, takže si náramně zvedl sebevědomí. V Bruntále sice brzy inkasoval, ale rozhodně nepodléhal poraženeckým náladám. Trpělivým výkonem nakonec zvrátil těžké utkání ve svůj prospěch. Hrdinou se stal dvoubrankový střelec Lampa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se mohlo dýchat mnohem lépe, kdyby hned v 5. minutě proměnil Dao sólový nájezd. Tradičně se tedy uplatnilo otřepané fotbalové pravidlo „nedáš – dostaneš“. Po dlouhém výkopu gólmana Minarčíka přeplachtil balon Vyležíka s Matějem a volný Kazár už věděl, jak má s míčem naložit – 1:0. O chvíli později Staníček nabil do ideální palebné pozice Daovi, jenže africký útočník prožil smolné odpoledne, protože zblízka přepálil prázdnou kasu soupeře.

 

Háječtí ovšem nepropadali panice. V 64. minutě se dočkali zaslouženého vyrovnání. Janíček utekl svému strážci, Dao sice znovu selhal, ale dorážející Lampa napravil jeho kolaps – 1:1. Bruntál vypadal jako po těžkém knokautu, čehož mohli hosté okamžitě využít. Staníček totiž uviděl ve vápně Janíčka, který bohužel hlavičkoval kousek vedle tyčky. Chleba se tedy lámal až v 71. minutě. Lampa se prezentoval pohotovým halfvolejem, balon zaplaval ve vzduchu a překvapený Minarčík ho potom osudně propustil mezi rukama – 1:2. 



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér, pro klubový web): Určitě nejsem s dnešním výkonem týmu spokojen. Nepodali jsme ve všech řadách standardní výkon a vázla opět hlavně obranná činnost. Soupeř byl hodně kvalitní a o zisku alespoň bodu nakonec rozhodla hrubá chyba našeho brankáře, která by se neměla stávat.

TJ Háj ve Slezsku
Jiří Swiech (trenér, pro regionopavsko): Nešlo o příliš pohledný zápas, ale tři body z venku se samozřejmě cení. S výsledkem i výkonem mužstva musím být spokojený. Utkání se pro nás vyvíjelo špatně, protože jsme v úvodu zahodili velkou tutovku a pak jsme okamžitě inkasovali. Naštěstí jsme se pořád dobře pohybovali a kombinovali. Po přestávce jsme tak zaslouženě otočili skóre.



Sestavy


MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - R. Zatloukal [-] (66. M. Cabal [-] ) , P. Šanda [-] , L. Češek [-] , T. Kazár [-] , M. Ostrák [-] , T. Němec [-] (11. M. Došla [-] ) , J. Žatka [-] , M. Raab [-] (78. A. Dluhoš [-] ) , Z. Orság [-] , J. Krajčovič [-]

TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - I. Janíček [-] , J. Lampa [-] , L. Malcharek [-] (73. L. Komárek [-] ) , R. Kolig [-] , R. Štefek [-] , R. Staníček [-] (83. P. Kozelek [-] ) , P. Dao [-] (68. T. Trupl [-] ) , Z. Eršil [-] , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-]

ŽK: 43. P. Šanda , 58. L. Češek , 94. M. Cabal - 68. P. Dao .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: DUDEK Matěj - PICMAUS Jiří, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.