0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov doma nestačil na Těšín


Branky


69. M. Daříček (vl.) , 90. Š. Szkutek
0

Těšín se ujal vedení dvacet minut před koncem, kdy si Krnov vstřelil vlastní branku. Výhru pak hosté potvrdili v závěru utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté svého soupeře od počátku zápasu přimáčkli a snažili se dostat před hostující bránu. Jenže krnovská koncovka byla žalostná. Dvě největší šance si vytvořil Bartoníček, a po něm i Starý, ale ani jeden z nich se skórem nepohnul. Ve druhé půli se Těšín opět stáhl a vyčkával, co se bude dít. Po hodině hry tlak Krnova vygradoval, ale střely Ondry a Mitury vždy zablokovala hostující defenziva. Krnov tím vším asi urazil fotbalové bohy a byl potrestán. V 69. minutě utekl domácí obraně hostující útočník, který obstřelil brankáře Jašku. Míč skončil na tyči a odražený míč si srazil do vlastní sítě krnovský Daříček - 0:1. Největší šanci na vyrovnání měl Krnov v 75. minutě, ale trestný kop Ondry vyškrábl u tyče hostující brankář. V poslední minutě přidal Těšín do rozhozené obrany Szkutkem druhou branku - 0:2.



Sestavy


FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - M. Čanecký [-] , M. Havlíček [-] , L. Pella [-] (78. D. Mrukvia [-] ) , J. Starý [-] , L. Mitura [-] (86. M. Šimeček [-] ) , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] , V. Šustr [-] , M. Daříček [-] , M. Pučan [-] (46. J. Hrubý [-] )

FK Český Těšín
B. Gradek [-] - O. Popelka [-] , S. Zogata [-] , M. Folwarczny [-] (71. D. Michalisko [-] ) , F. Hradečný [-] , L. Rac [-] (43. J. Zogata [-] ) , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] (84. Š. Szkutek [-] ) , P. Kiška [-] , D. Bolek [-] , J. Kupczak [-]

ŽK: 20. M. Čanecký , 79. M. Daříček , 85. L. Mitura - 70. S. Zogata .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: DUDEK Matěj - BEBENEK Petr, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.