1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná napravila zaváhání z minulého zápasu


Branky


0

Dětmarovice se ujaly vedení po čtvrthodině hry. Břidličná třemi góly utkání otočila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 2. minutě mohly jít Dětmarovice do vedení, ale Skotnicova hlavička mířila jen těsně vedle. Po čtvrthodině hry se domácí ujali vedení, když hostující obrana podcenila průnik Skotnici, jehož střelu si srazil do brány hostující obránce - 1:0. Břidličná reagovala o dvě minuty později střelou Schreiera, která se seznámila pouze s tyčí. Po půlhodině hry zužitkoval přihrávku Schreiera Kučera a vyrovnal - 1:1. Dětmarovice kontrovaly tutovkami Skotnici, které vylapal brankář Zifčák. 

 

Po přestávce se domácí tlačili na útočnou polovinu hostujícího týmu. Obrana Břidličné však byla stoprocentně zformovaná. Postupem času ale hosté z Břidličné začali přebírat iniciativu. V 58. minutě tvrdě vypálil Kocúr, jeho střelu domácí brankář neudržel a Jiřičný jí zametl do brány - 1:2. Domácí měli snahu vyrovnat, ale šance Skotnici, a po něm Bystrého zpacifikoval Zifčák. V 78. minutě se ale hostující Kučera na vlastní polovině zmocnil míče, naběhl si na soupeřovu polovinu a bombou z dvaceti metrů rozvlnil síť - 1:3. Břidličná si pak už výhru pohlídala. 



Ohlasy k zápasu



TJ Břidličná
Marián Minich (trenér, bruntalsky.denik.cz): Dnes je třeba uznat, že jsme narazili na velmi kvalitního soupeře a jenom díky nadstandardně zodpovědnému výkonu všech hráčů jsme utkání nakonec dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - J. Káňa [-] - M. Kovář [-] (63. O. Matušík [-] ) , T. Hrtánek [-] , M. Kempný [-] , L. Ligocký [-] (83. P. Zahatlan [-] ) , Z. Holý [-] , M. Maleňák [-] (78. M. Červeňák [-] ) - Z. Skotnica [-] , P. Beilner [-] (83. P. Popek [-] ) , R. Bystrý [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Jiřičný [-] , M. Borboryo [-] , H. Mensah [-] - P. Kučera [-] , R. György [-] , M. Kladníček [-] (79. M. Minich [-] ) , M. Schreier [-] , D. Hoffmann [-] - K. Kocúr [-] , J. Kocúr [-] -

ŽK: 60. M. Borboryo .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - LALÍK David, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.