Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov srovnal až v nastavení


Branky


0

Krnov v zápase plném zvratu dokázal nakonec srovnat skóre až v nastavení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnovští fotbalisté začali náporem, protože chtěli odčinit minulý nezdar z Bohumína. Neustále centrovali míče do pokutového území. Šustr dokonce zpoza šestnáctky orazítkoval spojnici tyčky a břevna. Bílovec se ke slovu dostal terpve po patnácti minutách, když Jaška míč špatně vyboxoval, ale hostující hráč nezamířil přesně. V 19. minutě se Krnov ujal vedení, když Pučan nadvakrát propasíroval balon do sítě - 1:0. Pak Krnov zahodil dvě šance a začal se pomalu osmělovat i Bílovec. V 38. minutě přišlo vyrovnání, když dlouhý nákop propadl mezi domácími beky a Darda špičkou kopačky pokořil Jašku - 1:1. 

 

Úvod druhého dějství vyšel lépe hostům. Na hranici šetnáctky zahrával trestný kop Matěj Moučka, a míč s pomocí tyče zaplachtil do brány - 1:2. Domácím se podařilo srovnat až v 71. minutě, když Starý sklepl míč pro Čaneckého, který ho bombou poslal do sítě - 2:2. Hosté ale šli znovu do vedení o tři minuty později, když důrazný Matěj Moučka vnikl do šestnáctky a s přispěním teče uklidl míč do brány - 2:3. Hosté pak mohli definitivně rozhodnout, ale napálili jen tyčku. V nastavení vypálil ze šestnácti metrů krnovský Adam Ondra a míč z jeho kopačky skončil v šibenici - 3:3.



Ohlasy k zápasu


FK Krnov
Ladislav Bartek (trenér, bruntalsky.denik.cz): Sice jsme uhráli bod, ale jako zisk to neberu. Jenže my chceme na fotbal přitáhnout lidi, aby viděli, že chceme hrát naplno. A do čtyřicáté minuty se nám to dařilo. Měli jsme plno šancí, měli jsme zápas pod kontrolou.Škoda že jsme nepřidali druhý gól, Starý tam měl šanci, ale překopl branku. A pak dostaneme gól po míčí, který letěl šedesát metrů. Řekli jsme si v kabině, že hlavně nebudeme stresovat. A tři minuty uběhly, nesmyslný trestný kop a už prohráváme. Pak jsme to vyrovnali, ale zase uděláme chybu a zase jim darujeme gól. Pak už to němel nikdo v moci. Už to bylo na hráčích, naštěstí se v poslední chvíli vyrovnalo. Nevím, jestli byli lidi spokojení.

FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér, novojicinsky.denik.cz): Byl to bláznivý zápas. Před zápasem bychom bod brali, ale takhle je to mírné zklamání. Musíme být však pokorní, protože bod zvenku se počítá.



Sestavy


FK Krnov
R. Jaška [-] - M. Čanecký [-] , L. Pella [-] , M. Pučan [-] (87. P. Pohludka [-] ) , J. Starý [-] , O. Bartoníček [-] (53. M. Havlíček [-] ) , A. Ondra [-] , V. Šustr [-] , M. Daříček [-] , D. Mrukvia [-] , L. Mitura [-] (75. M. Šimeček [-] )

FC Bílovec
M. Nykš [-] - P. Moučka [-] , J. Darda [-] , M. Ronec [-] , H. Seman [-] , J. Tomášek [-] (77. R. Hon [-] ) , L. Černín [-] (46. M. Mikyska [-] ) , M. Raszyk [-] , M. Marák [-] , M. Moučka [-] (87. R. Hoblík [-] ) , P. Žídek [-] (56. D. Ondruš [-] )

ŽK: 53. M. Daříček , 84. M. Čanecký , 88. A. Ondra - 31. H. Seman , 37. P. Žídek , 55. M. Raszyk , 69. P. Moučka , 74. M. Moučka , 93. D. Ondruš , 94. M. Nykš .
Počet diváků: 248. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - MATĚJEK Vojtěch, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.