2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polance se podařil obrat


Branky


0

Hosté šli do vedení už v úvodu v zápasu. Polanka ještě do přestávky otočila skóre a výhru udržela i ve druhém dějství

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polanečtí nastoupili v značné obměněné sestavě. Chyběli zranění Fromelius, Jakubov a dále Kaluža. První branku zápasu vstřelili hosté, po centru z levé strany zakončoval hlavou Bystrý. Řehulkovi míč propadl a záda. Polanečtí zahrozili v 7. minutě, sklepnutý míč Mašlankou zakončoval střelou Skřehot. Kotrla jeho pokus vyrazil mimo. Ve 29. minutě zahrával přímý kop Uhlík, míč posadil na hlavu Lišky, který srovnal na 1:1. O dvě minuty později se na druhé straně protáhl mezi domácími stopery Bystrý, Řehulka ale jeho pokus vyrazil. Ve 34. minutě vyhrál souboj o míč Uher, prošel po levé straně, přihrál Borgoszovi, ten našel dobře postaveného Mašlanku a ten otočil skóre utkání na domácí stranu. O pět minut později se Uher opět protáhl po levé straně, střela/přihrávka na zadní tyč bohužel nenašla adresáta. 

 

V 65. minutě přihrál Drulák Ševčíkovi, ten střelou na zadní netrefil prostor mezi tyčemi. Hosté měli velkou šanci na vyrovnání v 78. minutě, přímý kop z 20 metrů poslal Hrtánek nad. V 81. minutě mohl zvýšit na 3:1 po přihrávce Ševčíka Borgosz, vybíhajícího Kotrlu ale neprostřelil. O 4 minuty později měl podobnou šanci Fukala a dopadl stejně. Na druhé straně mohli hosté vyrovnat po tyči a následné střele nad branku. V samém závěru zblokoval další závar Valigůra.

 

text zdroj: http://www.fkskpolanka.cz/



Ohlasy k zápasu



SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, karvinsky.denik.cz): Není nám souzeno. V loňské formě bychom tam vyhráli 5:2. Co se dá dělat, už se pomalu upínám k zimní přípravě, abych ten tým oživil, protože ho musíme dost změnit.



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Uher [-] - L. Uhlík [-] (72. J. Pertlík [-] ) , M. Skřehot [-] - R. Fukala [-] (90. R. Šimek [-] ) - J. Ševčík [-] (84. E. Nitka [-] ) , V. Borgosz [-] , D. Mašlanka [-] , M. Valigůra [-] , R. Drulák [-] , O. Liška [-]

SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - M. Červeňák [-] , J. Káňa [-] - T. Hrtánek [-] , M. Kovář [-] (46. O. Matušík [-] ) , M. Maleňák [-] (60. M. Stanowski [-] ) , M. Kempný [-] , Z. Holý [-] - R. Bystrý [-] , Z. Skotnica [-] , P. Beilner [-] (69. L. Ligocký [-] )

ŽK: 66. M. Valigůra - 34. J. Káňa , 66. Z. Skotnica , 88. M. Červeňák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FAJKUS Josef - LUKAŠÍK Petr, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.