Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná nebodovala poprvé v sezóně


Branky


0

Břidličná poprvé v sezóně nebodovala, když byl nad její síly doma Šenov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břidličná se utkala na svém domácím pažitu se Šenovem a vstup do zápasu měla raketový. Už v 4. minutě našel Kamil Kocúr milimetrově přesným centrem Kučeru, který hlavou překonal hostujícího brankáře Szarowskeho - 1:0. Tato situace byla pro domácí spíše na škodu, protože je to ukolébalo a hosty naopak nakoplo. Ti postupně začali tahat za delší stranu provazu. V 11. minutě velmi důrazně prošel domácí obranou Gorovič a pohodlně vyrovnal - 1:1. Hosté si pak do dvacáté minuty vypracovali šance ještě Svobodou a Aniolou. Ty chytil brankář Zifčák. Pak se hra vyrovnala a přelévala spíše mezi šestnáctkami. V závěru poločasu mohl strhnout vedení na stranu domácích Kučera, ale zamířil vedle. 

 

Po přestávce měla optickou převahu ekipa z Břidličné. Hosté ze Šenova dobře bránili a spoléhali se na rychlé brejky. V 70. minutě zahodil domácí šanci Schreier. O minutu později napálil pouze brankáře Szarowskeho domácí kanonýr Kučera. Hosté trpělivě vyčkávali a dočkali se v 78. minutě, když domácí po přímém kopu nepřesně odkopli balon a Beránek nechytatelnou střelou skóroval - 1:2. Břidličnou to evidentně zaskočilo a hosté o tři minuty později využili chybu v domácí obraně a Gorovský vsítil svůj druhý banán - 1:3. Domácí se ještě v závěru marně snažili, ale nic už nevymysleli a poprvé v sezóně nebodovali.



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Ludvík Zifčák st. (předseda, bruntalsky.denik.cz): Dnes rozhodně nejsem s výkonem mužstva spokojen. Naši hráči nastoupili do utkání s vědomím, že mají vítězství předem v kapse a soupeře viditelně podcenili. Nepomohl nám ani rychlý vedoucí gól, který spíše nakopl do dalšího průběhu soupeře. Ve druhé půli jsme sice měli převahu, ale naše hra byla marná. Možná nás první porážka zase nastartuje do závěru podzimu




Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - H. Mensah [-] (88. D. Hargaš [-] ) , M. Borboryo [-] , D. Jiřičný [-] - P. Kučera [-] (81. M. Kladníček [-] ) , R. György [-] , M. Schreier [-] , D. Hoffmann [-] - P. György [-] , K. Kocúr [-] , J. Kocúr [-] (58. J. Mitov [-] )

SK Šenov
R. Szarowski [-] - L. Svoboda [-] (61. D. Klimša [-] ) , M. Aniol [-] , O. Habernal [-] - M. Schovajsa [-] (88. J. Smetana [-] ) , M. Gorovič [-] , M. Koďousek [-] , J. Hanauer [-] - Z. Bednář [-] - D. Vodák [-] , R. Beránek [-]

ŽK: 65. K. Kocúr , 82. P. Kučera , 89. H. Mensah - 81. Z. Bednář .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: ČUBA Daniel - HAM Tomáš, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.