7:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Heřmanice nasázely Frenštátu sedm fíků


Branky


30. K. Půda , 34. M. Šebek , 40. K. Půda , 42. S. Mantey , 65. K. Půda , 72. E. Opata , 86. E. Opata
0

Heřmanice si s chutí zastřílely v zápase proti Frenštátu a díky zaváhání Bohumína se na první pozici osamostatnil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heřmanice jasně prokázaly proč jsou lídrem tabulky a celkem s přehledem si poradily s Frenštátem. První půlhodina ale skončila bezbranek. Teprve pak se brankostroj Heřmanic rozjel. Prvním úspěšným střelcem se stal v 30. minutě Půda - 1:0. Ten odstartoval střeleckou dvanáctiminutovku, ve které Heřmanice přidaly ještě tři branky. Nejdříve se prosadil o čtyři minuty později Šebek - 2:0. Ve 40. minutě se mezi střelce opět zapsal Půda - 3:0. Zmar hostující družina dokumentoval ve 42. minutě Mantey - 4:0. Po přestávce se obraz hry vůbec nezměnil. Heřmanice svého soupeře nadále válcovaly. Přidaly bezbrannému soupeři na cestu další branky. V 65. minutě uzavřel hattrick Půda - 5:0. V poslední dvacetiminutovce se dvakrát prosadil Opata a na debakl 7:0 bylo zaděláno. 



Ohlasy k zápasu



SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radúz Rek (trenér, novojicinsky.denik.cz): Vzhledem k vývoji v tabulce jsme i v Heřmanicích potřebovali urvat alespoň bod. Nicméně individuální kvalita soupeře byla na jiné úrovni. Nebyli jsme schopni respektovat velmi slušné individuální výkony jednotlivých hráčů Heřmanic a svojí snahou o přehnaně sebevědomý způsob hry, založený na postupném útoku s dlouhým držením míče, jsme úspěšně zakládali prakticky všechny útočné akce domácích. Přestože v žádném případě nechci snižovat výkon Heřmanic, tak v tomto utkání jsme domácím nemalou měrou dopomohli prakticky ke všem jejich brankám. Jestliže v podobném duchu budeme pokračovat i v nadcházejících zápasech, tak jeden získaný bod z minulého utkání s Českým Těšínem pro nás bude na dlouhou dobu posledním. Duel s Heřmanicemi by tak pro nás měl být obrovským varováním.



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - R. Koval [-] , D. Mlčoch [-] , D. Fojtík [-] (80. A. Effa [-] ) , K. Půda [-] (80. J. Gazdík [-] ) , E. Opata [-] , M. Šebek [-] (62. O. Strojek [-] ) , V. Potůček [-] (63. D. Fedák [-] ) , P. Schwarz [-] (63. J. Hetto [-] ) , S. Mantey [-] , M. Šimáček [-]

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - Y. Holinei [-] , J. Kahánek [-] , A. Marek [-] , R. Vaverka [-] , A. Plachký [-] , D. Seidler [-] , R. Bartoš [-] , R. Gillar [-] (65. P. Hrebeniuk [-] ) , J. Bednář [-] , R. Špaček [-]

ŽK: 55. E. Opata - 44. J. Kahánek .
Počet diváků: 125.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.