I. Kantor 22.
I. Kantor 70.
D. Socha 74. (vl.)
P. Kiška 83.
4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín padl po devíti kolech


Branky


22. I. Kantor , 70. I. Kantor , 74. D. Socha (vl.) , 83. P. Kiška - 39. J. Sittek
0

Druhý Bohumín dostal pořádnou facku v Českém Těšíně, když domácí rozhodli ve druhém dějství třemi góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhý Bohumín zavítal o víkendu do Českého Těšína a odvezl si pořádný příděl. Úvod zápasu, ale nevypadal tak, že by měl skončit debaklem hostů. V první šanci se objevil bohumínský Sittek, ale jeho střela našla jen připraveného brankáře Těšína Gradka. Pak však Těšín vytasil svou největší zbraň, což je velká produktivita. Ve 22. minutě se dostal k míči po chybě hostů Kantor, který vletěl do rozhozené obrany a otevřel skóre - 1:0. Hosté srovnali účet zápasu šest minut před přestávkou, když centr Baculáka zametl hlavičkou Sittek - 1:1. 

 

Po příchodu z kabin si vypracoval tlak favorizovaný Bohumín a druhá branka visela hodně dlouho ve vzudchu. Sittek nedokázal trefit míč do prázdné branky. Dvakrát mohl skórovat i kanonýr Jatagandzidis a dále Bohumín hodně hrozil ze standardních situací. V době, kdy tlak Bohumína kulminoval, přišel jako blesk z čistého nebe druhý gól domácích. V 70. minutě chybovala bohumínská defenziva a Kantor dorážel za záda bezmocného Švrčiny - 2:1. Za čtyři minuty později přišel další skvělý centr do hostujícího vápna, a před dotírajícím Kantorem si srazil míč do vlastní sítě Socha - 3:1. Kalich hořkosti si pak hosté vypili do konce v 84. minutě, kdy jim čtvrtou branku dal Kiška - 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér, karvinský.denik.cz): Náš první a poslední gól byly pěkné, vypracované, ale ty dva prostřední byly spíš náhodné. Paradoxně zrovna jimi jsme rozhodli. Ale jak říká Marek, rozhodly ty šance Bohumína. Kdyby je proměnil, mohli jsme prohrát my. Já osobně Márovi a Bohumínu přeji postup. Klub si ho zaslouží a tým na to má. Je vidět, že v něm je kvalita, umí se prosadit kombinačně po zemi a zakončit, byť zrovna proti nám dal gól hlavou nejmenší muž na hřišti Kuba Sittek. Ale i nás ještě čekají Heřmanice, takže zkusíme Bohumínu pomoct a porazit je.

FK Bospor Bohumín
Lukáš Fluxa, předseda pro klubový web: V neděli nás doma čeká šlágr podzimu s Heřmanicemi. Pro náš tým to byla pořádná facka a jen doufám, že se vrátíme ke hře, která nás vynesla do horních pater tabulky. Heřmanice si před vrcholem podzimu zastřílely proti Frenštátu, kterému nasázely sedm branek, ale my víme, že se musíme soustředit na sebe a na náš nedělní výkon



Sestavy


FK Český Těšín
B. Gradek [-] - D. Bolek [-] , O. Popelka [-] , L. Rac [-] , M. Folwarczny [-] (61. F. Hradečný [-] ) , S. Zogata [-] , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] (80. J. Zogata [-] ) , P. Kiška [-] (86. A. Malyjurek [-] ) , I. Kantor [-] (90. Š. Szkutek [-] )

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - R. Košťál [-] , L. Kalous [-] (67. J. Nowinski [-] ) , P. Poštulka [-] (83. P. Šiška [-] ) , D. Socha [-] - R. Vaclík [-] (83. L. Poštulka [-] ) , J. Sittek [-] , J. Baculák [-] , J. Kubinski [-] (77. J. Ferenc [-] ) , F. Hanus [-] - D. Jatagandzidis [-] (77. M. Opic [-] )

ŽK: 64. I. Kantor - 44. D. Socha , 88. R. Košťál .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: LAKOMÝ Tomáš - TABÁŠEK Kamil, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.