1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


0

Domácí vedli od čtrnácte minuty. Své vedení ztratili dvacet pět minut před koncem 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frenštát přivítal na svém hřišti soupeře z Českého Těšína. Domácí měli vstup do zápasu lěpší a odměnou jim byla úvodní trefa Kahánka ze 14. minuty - 1:0. Po dvaceti minutách nastala pro domácí komplikace, když musel jít z hřiště kvůli zranění domácí kanonýr Klimpar. Frenštát to v prvním poločase ale nevykolejilo z nastaveného tempa, a Těšín se prakticky k ničemu nedostal. Proto šel domácí tým do kabin s jednobrankovým náskokem.

 

Po návratu z kabin nastal ve hře obrat o sto osmdesát stupňů. Na hřiště vyběhli hosté, jako by je o přestávce někdo polil živou vodou a diktovali tempo hry. Frenštát ale mohl své vedení zvýraznit, ale Plachký v nadějné pozici přestřelil branku. Namísto toho přišel trest v podobě vyrovnávací branky, kterou se zapsal do listiny střelců Kiška - 1:1. Pro domácí mohlo pak být ještě hůř, ale Těšín si několikrát vylámal zuby na domácím brankáři Pešákovi. Své šance zavraždili Kiška, Bolek a Kantor. Soupeři si tak body rozdělili spravedlivým dílem.



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Raduz Rek (trenér, novojicinsky.denik.cz): Začali jsme aktivně a podařilo se nám vstřelit branku. Bohužel pak po nešetrném zákroku soupeře dohrál Klimpar, což pro nás byla ztráta, ale poločas jsme dohráli tak, jak jsme do zápasu vstoupili, takže se nám celkem vydařil.Ve druhém poločase jsme chtěli navázat na první poločas, ale bylo to diametrálně opačné. Soupeř byl aktivní a nakonec jsme dostali vyrovnávací branku. Od té doby už pak byl na hřišti pouze jeden mančaft. Český Těšín měl velké šance, jak zápas otočit, takže musíme být rádi za bod.

FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér,/karvinsky.denik.cz): Sice se říká, že každý bod zvenku je dobrý, ale tentokrát jsme tam dva body ztratili. Třikrát jsme šli sami na brankáře, ten soupeři vychytal remízu.



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - J. Kahánek [-] , A. Marek [-] , R. Vaverka [-] (50. V. Jurek [-] ) , D. Seidler [-] , P. Klimpar [-] (22. A. Plachký [-] ) , R. Bartoš [-] , R. Gillar [-] (61. P. Hrebeniuk [-] ) , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , J. Štika [-] (56. Y. Holinei [-] )

FK Český Těšín
B. Gradek [-] - O. Popelka [-] , D. Michalisko [-] (60. F. Hradečný [-] ) , L. Rac [-] , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] (82. J. Lojek [-] ) , P. Kiška [-] , D. Bolek [-] , I. Kantor [-] , S. Zogata [-] (73. J. Zogata [-] )

ŽK: 81. J. Bednář - 70. M. Sostřonek , 81. F. Hradečný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČUBA Daniel - OPĚLA Robin, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.