A. Fizek 79.
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná vykradla Těšín


Branky


79. A. Fizek - 47. O. Walder , 54. M. Váňa , 69. T. Baran
0

Branky v utkání začaly padat až po přestávce. Hosté se postupně dostali do tříbrankového vedení. Těšín stačil už jen snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hosté se dostávají do šance již ve 3.min,když Walder po centru Martina Váni nezpracoval míč na penaltě.Tentýž hráč stříli volejí kolem pravé tyče v 8.min. Těšín zahrozil v 13.min,jejich střela se dostává vysoko nad bránu.Domácí promarnili gólovku v 16.min,když po rohovém kopu nedávají hlavou do brány.Čeladenští v 17.min po centru Martina Váni,Pliska prodlužuje na Marka Váňu,ten trefuje tyč Těšínské branky z bezprostřední blízkosti..Tvrdou střelou z 20m zkouší Martin Váňa gólmana,ten vyráží,bohužel Padych se již k dorážce nedostal.Ťěšínský Fizek se ocitá v 39.min.sám před Smolíkem,ovšem netrefuje branku.

 

46.min.po vyhraném souboji Padycha Walder střílí ze středu hřiště k pravé tyči a určuje tak stav utkání 0-1!.Další šanci mají Čeladenští v 53.min,když Walder od lajny dává pod sebe,kde nachází Marka Váňu a ten pohotově uklízí míč do branky 0-2!Marek Váňa se dostává ke střele z 25m,ovšem jeho pokus končí těsně nad..Kombinační hrou 69.min. přiťukává Walder na Barana,který jde sám na gólmana a jeho lob opět mění skóre v prospěch Čeladné 0:3Těšínští hrozí v 74.min,když Fizek po rohu hlavou uklízí míč do náruče Smolíka.V80.min.po centru Sostřonka Fizek hlavou do levé šibenice koriguje skóre na 1:3!Zvýšit může Čeladná v 85.min,když Baranova blokovaná střela končí na břevnu.

 

text zdroj: http://www.skceladna.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér): Nebyl to příjemný pohled, mladého musela odvézt sanitka a kluky to trochu sebralo (pozn. těsně před zápase zkolaboval těšínský fotbalista Szkutka). Nemohli jsme se soustředit na hru, byl to zvláštní zápas. Ale Čeladná hrála dobře. Má kvalitní mančaft, určitě nebude v soutěži do počtu, Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/fotbal-sel-tentokrat-stranou-20160823.html




Sestavy


FK Český Těšín
D. Kubalík [-] - O. Popelka [-] (79. J. Bolec [-] ) , K. Šlavka [-] , J. Lojek [-] (75. D. Michalisko [-] ) , L. Rac [-] , S. Zogata [-] (68. J. Zogata [-] ) , J. Kupczak [-] , A. Fizek [-] , M. Sostřonek [-] , D. Bolek [-] , A. Malyjurek [-] (53. D. Konečný [-] )

SK Beskyd Čeladná
D. Smolík [-] - M. Jaroš [-] , V. Čáp [-] , M. Pliska [-] , A. Taraba [-] (65. V. Řehák [-] ) - K. Surovec [-] , O. Walder [-] , M. Šimák [-] (82. M. Badura [-] ) , M. Váňa [-] - J. Padych [-] (68. T. Baran [-] ) , M. Váňa [-] -

ŽK: 60. D. Konečný - 2. A. Taraba , 52. M. Šimák , 62. M. Váňa , 69. T. Baran , 85. M. Badura .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - SVOBODA Marian, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.