1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bruntál nestačil na Frenštát


Branky


0

Za krásného slunečného počasí před rekordní návštěvou víc jak 600 diváků přivítali fotbalisté FCSO Bruntál ve svém druhém vystoupení v krajském přeboru houževnatý ale takticky moc vyspělý tým z Frenštátu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté už od první minuty ukázali, že do Bruntálu nepřijeli jen bránit a už v druhé minutě zazařil po výborné kombinaci hostů skvělým zákrokem domácí brankář Minarčík.Potom už hráli domácí. V 10.minutě nastřelil Šanda břevno, kombinaci Kazár Havlíček vytěsnil na roh skluzem stopér hostí. Po třech rozích domácích minul tutovku Mohyla ze dvou metrů.Ve 14.minutě lobuje Kazár přes hostujícího brankáře, místo kličky, vysoko nad.V 23.minutě hrozí hosté z brejku, ale Minarčík skvěle likviduje a když už se zdá že z protiútoku Kazár promění brejk, pomezní rozhodčí je proti. Poslední akcí první půle je skvěle zahraný trestný kop Kazára, ale Češek i Ostrák ze dvou metrů netrefí jasnou gólovou šanci.

 

Druhý poločas začínají opět lépe hosté a ve 49.minutě napřahuje Klimpár z trestného kopu ze 20m a přesně k tyči a dostává hosty do vedení 0:1. Domácí tým se nevzdává a po krásné kombinační akci Mohyla, Češek, Kazár, Orság mázácky podél brankář  vyrovnává na 1:1. A začíná se znovu.
Od této chvíle přichází období spálených šancí domácích. 62.minuta Patrik Havlíček z 10 m  pálí nad.
67. a 70.minuta střídající Cabal z jasné šance 2x těsně minul branku hostí.
Přichází 74.minuta a hostující kapitán Radim Špaček z otočky trefuje trojúhelník břevno-tyč, od kterého se míč odráží do protější tyče a odtud do sítě. "Gól století", říkají diváci na tribuně a hosté vedoou 1:2.
Od této chvíle vsázejí domácí vše na útok. Poslední zoufalý nápor domácích  je utlumen dlouhým pasem hostí, který domácí brankář Minarčík minul a Klimpár stvrzuje vítězství Frenštátu na 1:3.

 

text a foto zdroj: http://www.fcsobruntal.cz/



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál
Jan Urban (předseda): Dá se říct, že jsme dostali lekci z produktivity. Proměnit alespoň dvě z pěti tutovek tak jsme měli alespoň bod a byli jsme veselejší. Je nám po vydařeném utkání s Dětmarovicemi moc smutno.Ale fotbal se hraje na branky a ne na šance a tak jsme zase spadli na zem. Trenér i hráči byli moc smutní. Musel jsem je v kabině po utkání povzbudit, protože divákům se zápas líbil a přijdou zase. Frenštát trefil dvě nevídané šibenice a hned po utkání si vyžádali videonahrávku na památku. My jedeme dál a věřím, že nebudeme dělat v krajském přeboru ostudu. Máme kvalitní tým i trenéra a prostě jedeme dál.




Sestavy


MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - Z. Orság [-] , T. Kazár [-] , J. Krajčovič [-] , M. Došla [-] , L. Češek [-] , M. Ostrák [-] (61. M. Banovec [-] ) , P. Havlíček [-] , L. Mohyla [-] , M. Raab [-] , P. Šanda [-] (19. T. Němec [-] )

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - R. Vaverka [-] , A. Plachký [-] , A. Fojtík [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] (89. M. Uličný [-] ) , R. Bartoš [-] , R. Gillar [-] (46. V. Jurek [-] ) , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , A. Marek [-]

ŽK: 84. L. Mohyla , 89. M. Raab , 91. Z. Orság - 60. V. Jurek , 75. R. Špaček .
Počet diváků: 588. Rozhodčí: ČUBA Daniel - OPĚLA Robin, HAM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.