J. Padych 35.
J. Padych 38.
M. Váňa 68. (p.)
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov prohrál i svůj druhý zápas. Nad jeho síly byla Čeladná


Branky


35. J. Padych , 38. J. Padych , 68. M. Váňa (p.)
0

Loni ještě divizní Krnov zajížděl bez dvou klíčových hráčů na půdu nováčka z Čeladné. Na výkonu Krnova to bylo citělně znát a z podhůří Beskyd si odvezl tříbrankovou prohru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Krnova vsadili od počátků na precizní defenzívu a domácí Čeladnou nepoušteli do větších příležitostí, které by zaváněly gólem. Naopka byl to Krnov, který si vytvářel náznaky šancí. Po přesných nahrávkách Šustra to byli Košárek s Hrubým. Jennže jim chyběla finální fáze. V 35. minutě udeřila čeladná, když domácí Padych dostal milimetrovou přihrávku za obranu, obešel si i Jašku a dopravil balón do prázdné brány - 1:0. O tři minuty později se opakovala navlas stejná situace. Padych opět dostal přesnou přihrávku mezi krnovské stopery a zavěsil do krnovské sítě podruhé - 2:0. Do kabin  tak šla Čeladná s dvoubrankovým náskokem.

 

Ve druhé půli jako by Krnov polila živá voda a přitlačil domácí mužstvo na jejich polovině. Brankou zaváněla příležitost Bartoníčka, ale ten z pěti metrů zamířil mimo. V době vrcholící krnovského tlaku, přišel třetí úder domácích. Po rychlém brejku fauloval krnovský Mrukvia domácího fotbalistu. Míč si na puntík pokutového kopu postavil Váňa. Jeho první pokus ještě Jaška vyrazil, ale na dorážku již nestačil - 3:0. čeladná už závěr ubránila a připsala si první tři body. Krnov je nadále bez bodu.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - M. Pliska [-] (76. M. Jaroš [-] ) , J. Drevňák [-] , V. Čáp [-] , A. Taraba [-] - M. Šimák [-] (80. M. Badura [-] ) , M. Váňa [-] , T. Baran [-] (66. K. Surovec [-] ) , M. Váňa [-] (82. M. Fojtík [-] ) - J. Padych [-] (69. J. Strohalm [-] ) , V. Řehák [-] -

FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - D. Mrukvia [-] , J. Košárek [-] (69. J. Zetek [-] ) , J. Hrubý [-] (52. N. Tümmler [-] ) , M. Havlíček [-] , M. Čanecký [-] , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] , V. Šustr [-] , M. Šimeček [-] (52. M. Blaschke [-] ) , L. Mitura [-]

ŽK: 26. A. Taraba , 42. M. Pliska , 77. M. Šimák , 85. V. Čáp , 88. M. Badura , 88. M. Váňa , 90. K. Surovec - 67. D. Mrukvia .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - FAJKUS Josef, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.