1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2016 17:30

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těšín i v oslabení zvítězil


Branky


0

V prvním dějství obě družiny jedenkrát překonali brankáře. Na počátku druhé půle byl vyloučen těšínský Folwarczny. Kobeřice však v přesilovce inkasovaly jednu branku a tři body tak putují do Těšína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice svůj zápas s Českým Těšínem předehrávaly už ve čtvrtek. Český Těšín vstoupil do zápasu lépe a hned v 11. minutě zamířila střela Šlavky těsně nad břevno. O chvíli později navíc střela Fizeka skončila na tyči, a míč se potuloval po brankové čáře a ke štěstí domácí družiny šel mimo kobeřickou svatyni. Ve 22. minutě už byl Těšín úspěšný. Střelu Race ještě gólman Hluchník vyrazil, ale na dorážku Šlavky už byl krátký - 0:1. Kobeřice však s odpovědí neotálely. Na světelné tabuli svítila 25. minuta, když si na centr Šimečka naběhl Kryštof, který míč dopravil za záda hostujícího brankáře Gradka - 1:1. Těsně před přestávkou se dostal ke nebezpečné hlavičce domácí kapitán Wirt, ale tentokrát se Gradek zaskočit nenechal.

 

Začátek druhého dějství se vyvíjel příznívěji pro Kobeřice. Po nevybíravém zákroku Folwareczneho na Kryštofa, obdržel hostující hráč červenou kartu a šel předčasně pod sprchy. Přesilovka však Kobeřicím vůbec nevyšla. Střela Kryštofa neměla patřičnou razanci. Navíc v 62. minutě zahrával hostující Fizek volný přímý kop, na který brankář Hluchník nedosáhl - 1:2. Těšín se poté stáhl a sázel na rychlé brejky. Nejnebezpečnější byl ten od Konečného. Kobeřice se dostaly už jen k šanci Čujky, kterou však Gradek za svá záda nepropustil a hosté si tak připisují cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí týmu, pro regionopavsko): Je to velká škoda, protože jsme skoro celý druhý poločas hráli proti deseti. Bohužel nám nešla kombinace a vzduchem jsme se tam přes jejich vysoké obránce nedostali. Byli jsme příliš nervózní, když jsme dělali moc nepřesnosti.




Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
L. Hluchník [-] - D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] , R. Stuchlík [-] (63. J. Čujek [-] ) , D. Boček [-] , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] (80. A. Kubný [-] ) , T. Jašek [-] , R. Wirth [-] , J. Buchta [-] , A. Šimeček [-]

FK Český Těšín
B. Gradek [-] - O. Popelka [-] , K. Šlavka [-] (82. P. Kiška [-] ) , S. Zogata [-] (65. J. Lojek [-] ) , L. Rac [-] , J. Kupczak [-] , A. Fizek [-] , M. Sostřonek [-] , D. Bolek [-] (46. D. Konečný [-] ) , I. Kantor [-] , M. Folwarczny [-]

ŽK: 86. A. Šimeček - 33. M. Folwarczny , 39. K. Šlavka . ČK: 52. M. Folwarczny .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: Lukašík Petr - ŠVEC Marek, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.