1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín rozhodl o třech bodech brankou v úvodu zápasu


Branky


0

Bohumín si zajistil tři body brankou z osmé minuty. Po celý zápas si domácí družina vypracovala více šancí, ale až do konce utkání se musela obávat o svou výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí borci zahajila zápas s velkou chutí. čeladná si už ve 3. minutě málem vsítila vlastní branku. Po následném rohu přistál míč na hlavě Sittka, jehož pokus vyboxoval hostující brankář Juras. V 8. minutě už se domácí letka radovala ze vstřelené branky, když centr Baculáka prodloužil na zadní tyč Sittek pro Jatagandzidise a ten hlavou napl síť - 1:0. O pár okamžiků později střílel bohumínský Ferenc do připravené náruče hostujícího brankáře. V závěru první čtvrthodiny nedosáhl na centr zprava domácí Kurušta.  Hosté pak dokázali vyrovnat hru, ale domácí obrana pracovala na sto procent. Ve 23. minutě střelec první branky Jatagandzidis rozezvučel břevno hostující svatyně a jeho násoledná dorážka nebyla uznána pro ofsajdové postavení. Čeladná se dostala do šancí, ale až v závěru prvního dějství, ale bez úspěchu.

 

I vstup do druhé části vyšel lépe domácím, ale hlavičku Poštulky zlikvidoval hostující brankář Juras. V závěru zápasu se pak do dvou vyložených šancí dostali i hosté. Ale nová posila v bohumínské brance Švrčina se vytasila se skvělými zákroky a pro domácí ekipu uhájila tři body. 



Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - L. Poštulka [-] , J. Baculák [-] , R. Košťál [-] , P. Poštulka [-] - J. Sittek [-] , L. Kurušta [-] (89. M. Gabor [-] ) , F. Hanus [-] , A. Šipula [-] (46. D. Socha [-] ) - D. Jatagandzidis [-] , J. Ferenc [-] (66. J. Kubinski [-] )

SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - M. Pliska [-] , J. Drevňák [-] , V. Čáp [-] , A. Taraba [-] - M. Šimák [-] (78. K. Surovec [-] ) , O. Walder [-] (87. J. Strohalm [-] ) , M. Váňa [-] , M. Váňa [-] - T. Baran [-] (68. V. Řehák [-] ) , J. Padych [-] -

Počet diváků: 200. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - LALÍK David, NOVÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.