2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně smazala dvoubrankové manko v závěrečné desetiminutovce


Branky


0

Frenštát se ujal dvoubrankového vedení zasluhou střelecky agilního Klimpara. Hosté z Vendryně však dokázali v poslední desetiminutovce dvěma góly srovnat skóre a body si tak obě družiny podělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do podhůří Beskyd do Frenštátu zavítala Vendryně. Domácí družina předvedla velkou efektivitu, když prakticky z minima dokázala vytěžit naprosté maximum. Pohnout skórem se podařilo domácí družine v 15. minutě. kdy hrající asistent našel Klimpara, který nekompromisní střelou vymetl všechny pavučiny z hostující branky - 1:0. Do konce poločasu sice byla Vendryně aktivnější, ale skóre zápasu se již nepohnulo.  

 

Vstup do druhého dějství vyšel lépe opět Frenštátu. V 52. minutě našel Plachký krásnou přihrávkou Klimpara a ten podruhé potvrdil svou pověst kanonýra - 2:0. Vendryně i přes dvoubrankovou ztrátu nehodlala zápas zabalit, a nadále měla převahu nad domácím týmem. Vypracovala si větší počet šancí, ale v zakončení byla velmi dlouho jalová. Vše se zlomilo až v závěrečné desetiminutovce. V 80. minutě našel centr Kotase hlavu Racka a ten se trefil přímo pod víko - 2:1. O pět minut později odvrátila domácí defenzíva centr Byrtuse na nohu Martynka a ten z voleje ala "borec na konec" srovnal účet zápasu - 2:2. V samém závěru se už nic nestalo a obě mužstva se tak o body podělila. 



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček (hrající asistent a trenér, pro novojicinsky.denik.cz): Vendryně byla si na míči o něco lepší a nás dvakrát zachránil brankář Pešák. Paradoxně jsme se dostali do vedení. Výsledek je asi zasloužený, ale po tomto průběhu nás ztráta dvou bodů mrzí. Takový zápas bychom neměli pouštět.

TJ Vendryně
Ludvík Martinek (manažér, pro fm.denik.cz): Mohli jsme vyhrát. V prvním poločase se hrálo na jednu bránu, bušili jsme do soupeře jako hluchý do vrat. Nakonec jsme se spokojili s remízou, za předvedený výkon jsme si ji určitě zasloužili. Bohužel nám ještě chyběli Przyczko s Kohutem, naopak poprvé nastoupil Martynek. Ani na něm nebylo poznat, že by s týmem předtím nehrál, inu dobří fotbalisté se s novým týmem sžijí okamžitě.



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - R. Vaverka [-] , A. Plachký [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , R. Bartoš [-] (46. A. Fojtík [-] ) , R. Gillar [-] (36. A. Marek [-] ) , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , J. Štika [-] , V. Jurek [-]

TJ Vendryně
V. Pecha [-] - M. Vlachovič [-] (46. J. Pilch [-] ) , D. Rusek [-] , D. Martynek [-] , I. Martinčík [-] , F. Racko [-] , A. Kotas [-] , O. Buzek [-] , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-] , M. Hulboj [-] (57. J. Chlebek [-] )

ŽK: 72. R. Špaček - 29. I. Martinčík , 77. D. Martynek , 86. M. Dawid .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: TROJAN Roman - FAJKUS Josef, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.