Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonický válec přejel i Bělčice


Branky


0

Jak došel lídr k další výhře, si přečtěte v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu nám favoritovi na výbornou, již v 5. min. se uvolnil po pravém křídle Maršala a jeho přesně načasovanou přihrávku zužitkoval Liška v první gól 0 : 1. To hosty zřejmě uspokojilo a domácí to vycítili a začali se svou bojovností a pohybem tlačit na útočnou polovinu a z toho začaly pramenit i chyby. V 11. min. po prohraném souboji uprostřed hřiště přišla průnikovka středem a Páca neměl problém ji proměnit 1 : 1.

 

Strakoničtí nebyli schopni hrát svoji hru a ve 24. min. nastala ta samá situace z 11. min. a Ježek poslal domácí do vedení 2 : 1. Do konce prvního poločasu měli domácí mírnou převahu, ale do žádné gólovky se už nedostali. Ještě stojí za zmínku 40. min., kdy se pokusil Šrámek z 35 metrů přehodit golmana. Pokus šel těsně nad.

 

Druhý poločas už byl ze strany Junioru o něčem jiném. Domácí svoji snahu a bojovnost v prvním poločase přehnali a zřejmě jim došla šťáva a hosté začali hrát po zemi kombinačně, což na domácí platilo. V 54. min. po chybné rozehrávce domácího golmana se dostal k míči Dohonyi, přihrál do vápna Maršalovi a ten prostřelil houštinu obránců a vyrovnal na 2 : 2.

 

V 57. min. si zakombinovali Dohonyi s Kostkou a posledně jmenovaný trefil tyč. V 62 min. z ojedinělé akce trefili domácí břevno Reiserovy branky. V 64. min. Boukalík našel Lišku ve vápně a ten také trefuje břevno. V 78. min. dostal balon za obránce Šteflíček, který byl těsně před vápnem sražen (rozhodčí to viděl jen na žlutou). Trestný kop suše proměnil Kostka a poslal Junior do vedení - 2 : 3. V 83. min. Kalianko hodil dlouhý aut do vápna, kde balon propadl k Máškovi, kterému jeho hlavičku golman vyrazil opět k němu, dorážkou nejdříve dal tyč a další dorážka již šla do sítě 2 : 4. 

 

AUTOR: Jiří Cibulka (FK Junior Strakonice)



Ohlasy k zápasu



FK Junior Strakonice
Jiří Cibulka: Přes mírnou nepřízeň rozhodčího jsme utkání zvládli a nakonec zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - K. Zeman [-] , L. Krameš [-] , M. Hevera [-] - J. Cibulka [-] (46. P. Burian [-] ) , J. Říský [-] (70. J. Houda [-] ) , L. Sejkora [-] (22. J. Řezáč [-] ) , L. Krameš [-] (87. L. Mach [-] ) , A. Ježek [-] - O. Páca [-] , M. Ráž [-] -

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - P. Cibulka [-] , M. Boukalík [-] - V. Dohonyi [-] , J. Ouška [-] , J. Máška [-] , P. Kratochvíl [-] (36. K. Kalianko [-] ) , T. Kostka [-] , M. Šrámek [-] - J. Maršala [-] (90. B. Mára [-] ) , J. Liška [-] (76. J. Šteflíček [-] )

ŽK: 79. J. Řezáč - 20. M. Šrámek , 25. J. Ouška , 58. P. Cibulka , 79. V. Reiser , 84. T. Kostka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, HORNÁT Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.