Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.5

Zázemí

--

Sedlec pokračuje na vítězné vlně už třetí zápas


Branky


15. M. Chromý (p.) , 30. J. Koch , 38. K. Pekař , 40. T. Kučera , 56. M. Chromý , 78. J. Koch - 3. M. Nerad , 73. M. Kolafa (p.)
0

Sedlec bral v tomto zápase roli favorita a to se naplnilo. S chutí si domácí hráči zastříleli a vyprovodili Záblatí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záblatí šlo nečekaně do vedení

Úplný začátek zápasu se Sedleckým proti poslednímu celku nevydařil, Záblatí z prvního brejku ve 3. minutě šlo totiž do vedení po  gólu Martina Nerada a ještě chvíli z toho herně těžilo. Jakmile ale Chromý po čtvrt hodině proměnil penaltu a vyrovnal, bylo na hřišti prakticky jediné mužstvo. Ve 30. minutě zvrátil stav utkání na stranu domácí Jiří Koch. Ve 38. minutě se prosadil Kamil Pekař a o dvě minuty později Tomáš Kučera – 4:1. Sedlec začal střílet góly jak na běžícím pásu a mohl jich dát ještě mnohem víc. Poločasový výsledek tedy již odpovídal postavení mužstvem na hřišti. 

Záblatí se snažilo, co nejméně branek obdržet

Druhý poločas začal tak, jak ten první skončil. Nápor Sedlece byl velký, Záblatí se snažilo o to, aby co nejméně inkasovalo. V 56. minutě svou druhou brankou v zápase zvýšil na 5:1 Michal Chromý. V 73. minutě zahrávali pokutový kop také hosté, Miroslav Kolafa v poklidu proměnil a snížil na 5:2. Na konečných 6:2 upravil v 78. minutě Jiří Koch. Zbytek zápasu se už dohrál, a tak 70 diváků vidělo celkem 8 branek, utkání zvládl dobře odpískat mladý rozhodčí Petr Dvořák.

I nadále tak SK Sedlec okupuje první místo tabulky a za týden se pokusí vůbec poprvé v historii porazit v derby nedaleké Netolice. Záblatí se bude snažit urvat body ve Vlachovu Březí, kterému se taky dvakrát nedaří.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera, útočník: Začátek se nám nepovedl, po našem prvním rohu Záblatí odvrátilo míč a z brejku šlo do vedení. To mu samozřejmě hrálo do karet a nějakou dobu z toho herně těžilo. Pak jsme ale vyrovnali z penalty a od té chvíle jsme byli lepším týmem. Do poločasu jsme vedli 4:1 a bylo rozhodnuto. Ve druhé půli už se hosté soustředili na to, aby nedostali moc gólů, a my jsme mohli prostřídat. Proti poslednímu týmu se někdy nehraje snadno a hrozí podcenění, tak jsem hlavně rád, že to nepostihlo nás. Teď už myslíme na derby s Netolicemi, které chceme poprvé porazit.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dvořák Petr - KLIMEŠ Jiří, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.