Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum nestačil na Novou Ves


0
Nová Ves pohodlně zvítězila v Chlumu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl

   Nová Ves přijela do Chlumu v pozici favorita. A od začátku o tom přesvědčovala i na hřišti. Už ve 3. minutě se Graman individuálně prosadil a předložil míč na malé vápno kde neměl problém zakončit střelec zápasu Neumann, 0:1. Ve 13. minutě se po narážečce s Neumannem Boháč dostal přes dva protihráče do vápna a střelou na bližší tyč zvýšil na 0:2. Po půl hodině hry už to bylo o třídu, když se mezi střelce zapsal znovu Neumann, 0:3. Definitivu poločasovému skóre dala ve 42. minutě střela Brožky, 0:4. Domácí byli v první půli prakticky neškodní.

Hosté vedení pohlídali

   Ve druhém dějství hosté poněkud polevili a hlídali si pohodlný náskok. Po hodině hry začala Nová Ves prostřídávat a dávala příležitost hráčům na lavičce. Snad jediná šance hostů, která stála za zmínku byl přímý kop jenž střídající Pešta vytáhl do vzduchu a následná hlavička domácího hráče mezi tři tyče nemířila. V 71. minutě se v nadějné pozici ocitl Neumann, zakončil na zadní tyč a zaznamenal hattrick a dal konečnou podobu výsledku 0:5. Za zmínku také stojí, že rozhodčí, kterým bylo dohromady 196 let neudělili za celé utkání ani žlutou kartu. Chlum zůstává na posledním místě tabulky příští týden přivítá na svém hřišti Kamenný Újezd. Nová Ves se drží ve vedoucí trojce a v příštím kole by měla zavítat do Suchdola.


Ohlasy k zápasu



TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč hosté): Dali jsme velmi brzy vedoucí branku a do poločasu přidali další a o zápase prakticky rozhodli. Druhou půli už jsme kontrolovali a nechali soupeře hrát. Vyjma snad jediné šance jsme je za celý zápas k ničemu vážnějšímu nepustili. Při veškeré úctě k soupeři musím konstatovat, že to byl zatím asi nejslabší protivník. Hráčem zápasu byl určitě Neumann dal hattrick a hrál dobře.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
K. Barva [-] - L. Řepa [-] , D. Míka [-] , J. Matoušek [-] , T. Kamenický [-] - M. Němeček [-] , P. Eliáš [-] , O. Novák [-] , J. Březina [-] - J. Hájek [-] (46. T. Bednář [-] ) , J. Flaška [-] (59. S. Valeš [-] ) -

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] (66. M. Pešta [-] ) - D. Pech [-] , J. Kohout [-] , E. Janeček [-] (80. P. Lexa [-] ) , P. Boháč [-] - V. Neumann ml. [-] (72. M. Vávra [-] ) , P. Graman [-] , B. Češka [-] (59. D. Holzer [-] ) , T. Novák [-] - Z. Holý [-] , V. Brožka [-]

Hráči zápasu: V. Neumann ml. .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Studený Josef - ROUS Zdeněk, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.