Loučovice daly Dřítni bůra


Branky


5. R. Karták , 54. M. Toman , 59. R. Karták (p.) , 82. J. Toth , 87. M. Toman - 20. T. Slepička (p.) , 66. O. Šíma
0
Loučovice slaví zaslouženou výhru nad Dřítní
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

   Domácí začali zápas aktivněji. A hned v první minutě se dožadovali odpískání penalty ve svůj prospěch, marně. Jen od 4. minuty později zatáhl míč Toman a přesnou přihrávkou nabídl skórovaní Kartákovi, 1:0. Loučovice se snažily navýšit náskok, ale přišlo vyrovnání. Ve 20. minutě hosté vybojovali balon dostali se s ním do vápna kde tentokrát už hlavní rozhodčí Svoboda faul postřehl a odpískal penaltu. Té se ujal kapitán Slepička a vyrovnal na 1:1. Domácími vyrovnání trochu otřáslo, přesto zůstali nadále o něco lepším týmem. Navzdory tomu se do šaten k poločasové přestávce odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

Druhá půlka přinesla pět branek

    Podobně jako v prvním dějství vyšel úvod lépe domácím. V 54. minutě si duo Karták Toman role prohodilo druhý jmenovaný poslal Loučovice do vedení, 2:1. O pět minut později zahrál špatně malou domů Werner a namazal tak Tomanovi, kterého sice Lébl vytlačil trochu do strany, ale Werner ve snaze napravit chybu domácího hráče fauloval a penaltu kopali o domácí. Zodpovědnost vzal na svá bedra Karták a zvýšil už na 3:1. Dříteň dokázala zápas zdramatizovat v 66. minutě. To se Šíma ve vápně neúspěšně obstřelit Hüttnera jenž míč vyrazil zpět ke střelci, kterému napodruhé zblokovali pokus domácí obránci, ale balon se odrazil znovu k Šímovi, který na třetí pokus rozvlnil síť, 3:2. Hosty kontaktní gól trochu nakopl. Dvoubrankové vedení vrátil Loučovicím v 82. minutě po sólu přes půl hřiště mladík Toth, 4:2. Definitivu tří bodů pro domácí přinesla 87. minuta. To Karták hledal před brankou Tomana, který se po souboji se Slepičkou mohl radovat z výhry 5:2.


Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér domácí): Velice důležitá výhra, pochválit samozřejmě musím celý tým. Před svými fandy jsme se rozloučili výhrou a chtěl bych jim moc poděkovat za velkou podporu. Do hry se vrátili Toman s Dudlou a hned se hra zlepšila, dobře odehrál na středu Kališ a nemohu zapomenout na dorostence Tótha, který po sólu dal čtvrtou branku a tím v podstatě rozhodl utkání.

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč hosté): po naší chybě jsme zaslouženě prohrávali. Podařilo se nám z penalty vyrovnat, ale domácí byli pořád lepší. My si nedokázali přihrát na dva metry a předváděli hrozný výkon, přesto skončil poločas 1:1. V kabině jsme si řekli, že musíme přidat, zlepšit přihrávky a zabojovat. To jsme bohužel nenaplnili a druhá půle byla exibicí Loučovic. Porazili nás rozdílem třídy což jsme jim svým bídným výkonem ve všech řadách usnadnili. Po kontaktním gólu jsme se sice nadechli, ale pak přišla fatální chyba a bylo to 4:2 a vlastňák v závěru to celé podtrhl. Každý hráč by se měl zamyslet jestli má cenu jet takovou dálku a pak to tam odchodit a dostat bůra. Navíc mrzí zranění Tupého. Takhle máme velkou marodku, už aby byl konec.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Svoboda Jan - HAVLÍK Vojtěch, PÍCHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.