Loučovice zvládly derby s Vyšším Brodem


Branky


26. R. Karták , 29. R. Karták (p.) , 73. M. Toman , 90. J. Černý - 79. F. Klíma
0
V derby nechyběla penalta ani červená
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   V duelu dvanáctého s posledním čtrnáctým se hrálo de facto o šest bodů. Loučovice mohly odskočit dvěma posledním týmům a Vyšší Brod si mohl v případě zaváhání Chlumu o jednu příčku polepšit a dotáhnout se na dva body právě za Loučovice. Byl to také souboj nejslabšího útoku proti nejhorší obraně.     Od samého úvodu zápasu byla patrná nervozita a bylo k vidění mnoho nepřesností. Domácí se snažili prosadit po křídelních akcích, ale neúspěšně. Hosté se snažili hrozit standardkami povětšinou zahrávanými Markem, ale pokud šlo zakončení mezi tři tyče poradil si ním pozorný Hüttner. Ve 26. minutě naopak potrestal chybu Rapčana vedoucím gólem Karták, 1:0. O tři minuty později pláchl všem Žák a Rapčanovi nezbývalo prakticky nic jiného než ho zastavit nedovoleně. Nařízenou penaltu proměnil Karták a Loučovice vedly 2:0. Do konce půle ještě pár šancí ke změně skóre bylo, ale do kabin se odcházelo za stavu 2:0.

Pojistka, korekce a červená

   Vyšší Brod neskládal zbraně a do druhé půle vstoupil aktivněji a s optickou převahou. Hosté z toho kontaktní gól nevytěžili. Naopak domácí přidali pojistku. V 73. minutě rozvlnil síť Toman. A na hřišti v ochozech i hostující lavičce to vřelo. Vyšší Brod se domáhal odpískání ofsajdu. Rozhodčí Velechovský ovšem branku uznal jako regulérní a bylo to tedy 3:0. V 79. minutě se gólu dočkali i hosté, když se po úniku prosadil Klíma, 3:1. V 83. minutě zakopl v přerušené hře míč Dudla a po žlutém varování v první půli za faul se s červenou kartou poroučel předčasně do sprch. Konečnou podobu výsledku přinesla 90. minuta. Ve zmatcích ve vápně se jako první zorientoval Černý a upravil na 4:1.


Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér domácí): Máme důležité tři body, trefil se konečně i Karták. Dobře obranu řídil Koutský a v záloze hodně brodské zlobil Žák. Mrzí mě zbytečné vyloučení Dudly, ale i to se stává. Nyní se musíme soustředit na další velké derby ve Frymburku. Hráči zápasu byli Karták a Koutský.

FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér): "Co k tomu říct... Přestáli jsme úvodní tlak domácích a ve chvili, kdy jsme se dostali do zápasu, tak jsme vytvořili velmi rychle po sobě dvě chyby. Nejprve gólman váhal po malé domu s rozehrávkou a ztratil míč a vzápětí se nepohodl znovu gólman se stoperem, opět došlo ke ztrátě míče a zatáhli jsme za záchranou brzdu a přišla jasná penalta. Jestli měla třetí branka domácích platit, nebo ne, to vůbec nehodlám řešit. Kdybychom neudělali takové chyby při bránění a proměnili své 100% šance, nemuseli jsme se potom vztekat na rozhodčího. My bychom měli nadávat především sobě. Podle průběhu zápasu je pro nás výsledek krutý, ale domácí prostě naše chyby trestali, my jejich nikoliv."



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Velechovský Miroslav - STUDENÝ Josef, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.