1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 12:00

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny odskočily z boje o záchranu


Branky


0
Dříteň ukončila bodovou šňůru a z Chvalšin jede s prázdnou
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla

    Na začátku zápasu měli první příležitost hosté z Dřítně. To, když zahrozil hostující Pfeffer, ale Cába demonstroval odhodlání domácích a uhájil svou svatyni. První poločas mnoho napínavých chvil nepřinesl. A tak se mohlo zdát, že kdo dá gól vyhraje. Přesně toho se také diváci dočkali. Zápas se rozhodl ve 36. minutě kdy Nymsa vybojoval míč a po něm vyslal do otevřené obrany Fučíka Decarli, 1:0. Příliš šancí první poločas nenabídl. Nicméně nebezpečnější byli domácí Chvalšiny a do kabin odcházely s nejtěsnějším vedením 1:0. 

Druhá půle bez branek

    Druhý poločas mnoho fotbalového nenabídl. Dlouhé balony hostů bez problémů odvrátila defenziva Chvalšin. V šanci se naopak zjevil Babinský, ale nedal. V 70. minutě uháněl na Lébla Sluka, ale hostující gólman nadvakrát obstál. Dříteň byla směrem dopředu neškodná. Ke konci zápasu vytahoval hlavní rozhodčí Kollmann žlutou kartu poměrně často. Hosté o sobě dali pořádně vědět až v 86. minutě kdy se po skrumáži dožadovali penalty. Žlutou kartu naopak obdržel kapitán Slepička jenž měl být faulován. Nic závažnějšího už se nestalo a tak Chvalšiny mají na poslední Chlum a Vyšší Brod náskok už devět bodů. Dříteň odchází po čtyřech utkáních v řadě bodově naprázdno a oba soupeře dělí jen tři body. 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč domácí): Musím říct, že jsem z Dřítně měl docela obavy, ale naštěstí pro nás nic moc nepředvedla. My jsme si to vzadu velmi dobře pohlídali a konečné udrželi nulu. Je to pro nás velmi cenné a důležité vítězství. Musím pochválit celý tým za to jak jsme to v klidu pohlídali. Hráč zápasu jednoznačně Fugas, který to odběhal, bojoval celý zápas a dal ten jediný gól. Pak Baboš, který ty balony vzadu sbíral i s hráčema. A Decarli jenž opět vyměnil 2 posty a i přes malé chybky byl jinak stoprocentní.

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč hosté): Cloumají se mnou emoce a nechci reagovat jako po zápase v Suchdole, tak to celé shrnu velmi stručně. Měli jsme první šanci a tu jsme nedali. Soupeř nás pak potrestal do otevřené obrany. Druhá půle byla neslaná, nemastná a hráli jsme špatně.Druhá příležitost přišla až v závěru. Chtěl bych se omluvit za své chování. Jeli jsme oslabeni o několik hráčů. Vypracovali si snad jen dvě šance, Chvalšiny byly o gól lepší a tak vyhrály.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - P. Postl [-] (62. L. Lamač [-] ) , M. Babinský [-] , J. Decarli [-] , T. Holas [-] - P. Sluka [-] , M. Sadloň [-] (78. P. Hynšt [-] ) , T. Nymsa [-] (76. J. Fic [-] ) , M. Postl [-] - L. Fučík [-] (90. R. Čarek [-] ) , P. Podskalský [-] (88. J. Čarek [-] ) -

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Černý [-] (46. M. Koudelka [-] ) , V. Pečenka [-] , M. Werner [-] , T. Kovařík [-] , T. Slepička [-] - O. Šíma [-] (81. L. Koudelka [-] ) , M. Kovařík [-] , P. Švejda [-] , M. Kovařík [-] (40. M. Pojer [-] ) - L. Pfeffer [-] -

Hráči zápasu: M. Babinský , J. Decarli , L. Fučík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kollmann Jaroslav - ROUS Zdeněk, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.