Bavorovice se postavily Nové Vsi


Branky


0
Bavorovice doma body nerozdávají o tom se přesvědčila Nová Ves
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle těsně pro domácí

   Ze začátku zápasu hosté potvrzovali, že nejsou na předních příčkách náhodou. V úvodních minutách se z úhlu řítil na Sýkoru Novák, ale nejprve přestřelil a v další podobné šanci mířil hodně mimo. Pak postupně začaly ukazovat Bavorovice proč mají doma jen jedinou remízu a samé výhry.  Po nějakých dvacet minut Novou Ves zmáčkli. Po několika nevyužitých příležitostech napřáhl z dobrých 30ti metrů kapitán Jiří Hanousek a vyhnal všechny pavouky z růžku Bartizalovi brány. Ve 36. minutě tedy svítil stav na ukazateli skóre 1:0. Divákům se fotbal musel líbit a většina ze 150ti zúčastněných se v poločase šla občerstvit za pro domácí příznivého stavu 1:0.

Já na bráchu, brácha na mě

    Druhá půle už nebyla tak strhující jako ta první, přesto nabídla vzrušení. Hosté se snažili nepříznivý stav zvrátit, ale střídající Brožka ve slibné příležitosti mířil mimo. Domácí si náskok více méně hlídali. A v 73. minutě získal možnost přímého kopu nejlepší střelec domácích a bratr kapitána Radek Hanousek. Obstřelil zeď a byť byl Bartizal na správné straně mohly se Bavorovice radovat z vedení 2:0. Nová Ves se vrhla do útoku Gól jim ovšem souzen nebyl a tak se domácí bodově dotáhli na první příčku kde je právě Nová Ves a Trhové Sviny. Po dvou domácích zápasech se Bavorovice dotáhly na první místo, které nedokázala uhájit právě Nová Ves.


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Petr Smejkal (trenér/hráč domácí): Prvních deset minut zahrál soupeř dobře a my byli jakoby nesoustředění. Od cca 15. minuty jsme byli lepší a hosty přehrávali. Vytěžili jsme z toho pěkný vedoucí gól. První poločas se určitě musel líbit. Druhý už jsme trochu kouskovali. Výborný výkon podal po zranění vracející se Boubal.

TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč hosté): Začali jsme dobře a měli dvě loženky. Bohužel se nám nepodařily proměnit a domácí pozvolně převzali iniciativu, byli jistější na balonu, lépe kombinovali a nám se nedařila rozehrávka odzadu. Inkasovali jsme po přesné dalekonosné střele. Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Těžko jsme se dostávali do tempa, i když jsme to vyhnali dopředu. Velmi dobře dnes musím zhodnotit výkon jednoho z nejstarších hráčů Češky.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - D. Granov [-] , J. Trnka [-] , T. Koranda [-] , J. Kuchař [-] - J. Hanousek [-] , V. Jakeš [-] , P. Boubal [-] , M. Hurný [-] - P. Babka [-] , R. Hanousek [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - P. Boháč [-] , D. Pech [-] , E. Janeček [-] , J. Kohout [-] - B. Češka [-] , P. Graman [-] , V. Neumann ml. [-] , T. Novák [-] - R. Procházka [-] , R. Šejba [-] -

ŽK: 51. P. Boubal , 73. R. Hanousek - 18. J. Kohout .
Hráči zápasu: P. Boubal - B. Češka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vejčík Vít - ŠŤASTNÝ Petr, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.