Foto: Nová Ves v malém derby zdolala Olešnici


Branky


30. P. Graman , 68. V. Brožka , 76. D. Pech - 10. L. Lenk
0
Olešnice těsné vedení neudržela a Nová Ves se sápe do čela
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas smírně

    Miniderby, které ještě předloni mělo punc okresní začali lépe hosté. Po šesti minutách se zastřeloval Brousek, mimo. V 10. minutě donutil k chybě v rozehrávce kapitána Boháče napadající Lenk a pěknou střelou zpoza obránce se hosté ujali vedení, 0:1. To bylo prakticky poslední co si hosté dovolili. Nová Ves dala zapomenout na zápas v Ledenicích a Olešnici zlobila. Ve 20. minutě trefil Brožka náruč Krauskopfa, dostal druhou možnost, ale příležitosti se možná zalekl a znovu zasáhl gólman hostí. Po půl hodině hry míč doslova dostrkal za brankovou čáru Graman 1:1. V samém závěru měla šanci Nová Ves, ale Krauskopf Olešnici podržel. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

Druhá půle pro domácí

   Druhé dějství začali lépe domácí. Ve 47. minutě mohl otočit vývoj zápasu Brožka, ale Krauskopf předvedl pohotovou práci nohou. Krátce nato mířil hostující kapitán o kousek vedle. Potom se divákům musela líbit akce Kačírka, Bahenského a zakončujícího Brouska. Pak na polovině hřiště zabalil míč Novák jenž našel Brožku, který z otočky pálil vedle. V 67. minutě rozehrála Nová Ves míč z rohu rychle na kapitána Boháče jenž protlačil balon na Brožku a bylo to 2:1. V 75. minutě vyslal polocentr polostřelu na bránu Pech a Krauskopf se musel červenat, 3:1. Hosté se nevzdávali, ale jejich naděje na zdramatizování zápasu v 81. minutě zastavilo břevno. Závěr zápasu psychicky odpovídal malému derby a oba týmy mohou být rádi, že dohrály kompletní.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč domácí): Poměrně rychle jsme prohrávali. Pak jsme se dostávali postupně do hry a po skrumáži vyrovnali. Potom se role obrátili a my byli lepší. Soupeře jsme přehrávali a ujali se vedení 2:1. Dokázali jsme dát na 3:1 a, i když u nás zazvonilo břevno zápas jsme v poklidu dohráli. Byl to vyhrocený zápas a hlavně v druhé půli se žlutilo. Podruhé za sebou odehrál dobrý zápas Jakub Kohout.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér hostů): Nová Ves má velmi kvalitní tým. Domácí měli víc ze hry a po standardce otočili utkání. Domácí vyhráli zaslouženě. My jsme byli dobrým soupeřem, ale domácí byli lepší.I když jsme dostali tři góly musím pochválit obranu, jmenovitě Fialu a Husu, také Bahenského, kteří zahráli velmi dobře.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zabilka Luboš - VEJČÍK Vít, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.