Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice potvrdily roli favorita a porazily Chvalšiny


0
Radek Hanousek sestřelil hattrickem Chvalšiny
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   Domácí zahájili zápas dobře. Snažili se kombinovat po zemi a byli o něco lepším týmem. Bavorovice se dostaly do vedení v 8. minutě kdy si Babka po samostatném úniku navedl míč na střed a střelou k tyči otevřel gólový účet zápasu, 1:0. Ofenzivní snažení domácích končilo povětšinou u vápna na připravené obraně hostů. Šanci na vyrovnání měly Chvalšiny po půl hodině hry. Fučíkovu pěknou přihrávku získal Podskalský, ale ke smůle hostů trefil jen tyč. Krátce před koncem půle zahájil své představení Radek Hanousek jenž s přímáku na hranici vápna zamířil přesně k tyči, 2:0.

Dva rychlé góly a korecke

   Ve druhé půli se snaha hostů o zdramatizování dařila domácím úspěšně eliminovat. V 58. minutě chyboval sluka a domácí hned přihrávkou našli Radka Hanouska jenž tváří v tvář Cábovi nezaváhal, 3:0. Jen o dvě minuty nato se ke střele z podobné vzdálenosti dostal znovu Radek Hanousek a, když si Cába na míč sáhl Bavorovice vedly už 4:0. V 62. minutě se dočkali i hosté. Podskalský střelou někde z hranice velkého čtverce snížil na 4:1. Definitivní podobu výsledku přinesla 78. minuta kdy Fučík dokázal přelobovat Sýkoru a uzavřel na konečných 4:2. Bavorovice hrají příští týden znovu doma a to s překvapením soutěže Novou Vsí. Chvalšiny doma přivítají Dříteň.


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu domácí): Bylo to utkání v němž jsme měli povinně získat tři body. Zápas se vyvíjel celkem dobře. Od začátku jsme měli převahu, dobře kombinovali, měli lepší start na balon a neztráceli míče. Soupeře jsme zatlačili před šestnáctku a nějaký šance nedali. Hosté se snažili kontrovat nákopy a brejky. Ve druhé půli jsme očekávali nápor hostů, ale k ničemu jsme je nepustili. Za stavu 4:0 jsme prostřídali a dali prostor převážně mladým hráčům. Chvalšiny se zakously a podařilo se jim dát dva slepené góly. Splnili jsme roli favorita a zaslouženě vyhráli. Příští týden nás čeká zápas pravdy s Novou Vsí. Tam se ukáže jak na tom jsme. Hráč zápasu určitě střelec hattricku Radek Hanousek. Dobré výkony předvedli i Hurný, Babka Jakeš, Šafránek a Granov s Jiřím Hanouskem.

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč hosté): No, co k tomu dodat. Opět se někdo předvedl v tom nejlepším světle. Hnus, hrůza! Musím vzkázat poděkování Filipu Šafránkovi, který nám dvakrát vrátil míč po opravdu nepřesném rozhodnutí sudího a ukázal velké fair play gesto. Bohužel jsme si opět 3 góly daly sami. Soupeř nebyl výrazně lepší. Ale spadlo mu tam všechno. Musím říct, že přemýšlím nad tím jestli není lepší hrát okres a neobávat se toho, kdo a jak bude zápas řídit. Protože v okrese nám takhle nikdo neubližovat. A už do začíná byt fakt smutné. Musím pochválit Fučíka, který byl nejlepší na hřišti. A Podskalského jenž se konečné trefil.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Hanousek [-] , J. Trnka [-] , D. Granov [-] , J. Kuchař [-] (67. P. Kolda [-] ) , R. Hanousek [-] - M. Hurný [-] , F. Šafránek [-] (75. F. Šimek [-] ) , V. Jakeš [-] (66. D. Klíma [-] ) , S. Šálek [-] - P. Babka [-] -

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - L. Lamač [-] (84. P. Zwifelhofer [-] ) , P. Postl [-] (80. P. Hynšt [-] ) , M. Babinský [-] , J. Decarli [-] , T. Holas [-] - P. Sluka [-] , M. Sadloň [-] (72. J. Fic [-] ) , M. Postl [-] - P. Podskalský [-] , L. Fučík [-] -

ŽK: 23. M. Sadloň , 67. L. Fučík .
Hráči zápasu: R. Hanousek - L. Fučík , P. Podskalský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Landík Filip - TOUCHA Matěj, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.