Loučovice zdolaly Chlum


Branky


22. M. Toman , 27. M. Toman , 45. R. Karták , 88. F. Dočkal - 52. J. Flaška , 52. J. Flaška (p.)
0
Loučovice se střelecky probudily a nasázely dvakrát víc gólů než za sedm kol před tím
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas o třídu pro domácí

   Loučovice vstoupily do zápasu a lépe a zhruba polovinu poločasu hostům trvalo dostat se do tempa. Téměř 500 minut trvající střeleckou nemohoucnost prolomil ve 22. minutě Toman, který byl i posledním střelcem domácích 20. srpna, 1:0. O pět minut později to byl znovu Toman kdo po přihrávce z pravé strany rozvlnil síť a zvýšil na 2:0. Chlum se začal osmělovat směrem dopředu. Do slibné příležitosti se dostával Dlouhý, ale akci zastavil Hüttner. Hlavní arbitr Vejčík se šel poradit s pomezním a, i když se hosté dožadovali penalty a červené pokračovalo se ve hře. Byl to možná i klíčový moment utkání. Zbytek půle byli lepším týmem domácí. Což korunovali třetím gólem do šatny v samém závěru poločasu. Hostům to na levé straně hořelo a tak se po centru z pravé strany domácích mohl z gólu radovat Karták, 3:0.

Rychlé zdramatizování a pojistka v závěru

   Začátek druhého dějství vyšel velmi dobře Chlumu. Po nějakých pěti minutách hry byl ve vápně stržen Řepa a rozhodčí tentokráte už penaltu zapískal. Flaška proměnil a snížil na 3:1. V té samé minutě Míkův aut prodloužil Němeček a Flaška tentokrát hlavou vsítil kontaktní gól, 3:2. Zápas měl tak najednou nový náboj. Definitivní rozřešení zařídil až v 88. minutě patičkou střídající Dočkal, 4:2. Loučovice tak druhou výhrou odskočily o pět bodů právě předposlednímu Chlumu a poslednímu Vyššímu Brodu, kteří mají shodně po jednom bodu za vzájemnou remízu.


Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér domácí): Konečně se nám probudili střelci a Toman s Kartákem se trefili. Zápas se pro nás vyvíjel velice slibně a do poločasu jsme vedli 3:0. Přesto, že jsme si v kabině jasně řekli v čem pokračovat, začali jsme katastrofálně. Během minuty nám dal hostující Flaška dva góly a začalo drama. Prakticky až v samém závěru pojistil vítězství chladnokrevně patičkou Dočkal. Výhra cenná, jen mě mrzí, že při luxusním tříbrankovém náskoku, jsme nepřidali další branky a soupeře vrátili zpět do zápasu. Hráčem zápasu volím dvougólového Tomana.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška (předseda oddílu hosté): Tentokrát jsme neměli ani tak problém se sestavou ani s poměrně brzkým začátkem po sto kilometrové cestě. Ale problémem byl rozhodčí Vejčík. Nezačali jsme dobře a poměrně brzy prohrávali 2:0. Pak přišel zlomový moment zápasu. Dlouhý byl sestřelen gólmanem. Jasná penalta a červená viditelná až na krajský fotbalový svaz a možná i medvědi v přilehlých lesích to museli vidět. To s námi otřáslo a nehráli jsme pak dobře. Do druhé půle jsme si řekli, že musíme zápas hlavně dohrát bez zbytečné červené. Dokázali jsme snížit na rozdíl jediné branky. V závěru jsme do otevřené obrany inkasovali počtvrté. Rozhodčí jsou velkou slabinou téhle soutěže. Po zápase si ze mě sudí ještě dělal srandu. Řekl mi, že na 100% viděl, že to penalta nebyla. Potom nevím proč se šel ptát pomezního jenž také neměl svůj nejlepší den.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vejčík Vít - KOVAŘÍK Zdeněk, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.