Bavorovice si poradily s Loučovicemi


Branky


26. R. Hanousek (p.) , 36. V. Jakeš , 53. R. Hanousek
0
Loučovice potřetí za sebou prohrály 3:0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas Bavorovice zvládly

   Loučovice po třech prohrách v řadě přijely s odhodláním dobře bránit. Čárou přes rozpočet pro ně určitě bylo i střídání kapitána Koutského a to už po pěti minutách hry. Podobnou svízel museli střídáním řešit domácí v 15. minutě kdy hřiště opustil Granov. Nějaké šance Bavorovice měly. Ale například Babkovi překazilo gólovou radost břevno. Ani Loučovice nepůsobily odevzdaným dojmem. Na první gól si diváci museli počkat do 26. minuty. Babka uháněl na bránu, zbavil se obránce, ale byl nedovoleně zastaven Hüttnerem. Nařízenou penaltu proměnil hráč uplynulého kola Radek Hanousek, 1:0. O deset minut později se po rohovém kopu míč odrazil na vápno, kde byl Jakeš jenž propálil všechno co mu stálo v cestě, 2:0. Tímto výsledkem skočilo úvodní dějství.

Brzký gól a poklidné dohrání

   Hosté začali druhou půli odhodlaně, ale domácí snahu o zdramatizování zápasu brzy odmítli. V 53. minutě přeloboval dobře chytajícího Hüttnera Radek Hanousek a bylo to 3:0. Zbytek zápasu dohrály Bavorovice s mírnou převahou. Loučovice se pokoušeli o brejky, ale nejčastěji končili na vápně domácích. Žádná další branka už nepadla a tak se Bavorovice mohly radovat z vítězství 3:0. Naopak Loučovicím zřejmě zvlhl střelecký prach a potřetí za sebou prohrály poměrem 0:3.


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu domácí).: Loučovice přijely s obranou taktikou a hrály zezadu. I přesto se nám dařilo dostávat se do šancí. Gól nám psychicky pomohl a zbytek poločasu jsme odehráli na soupeřově polovině. Druhý poločas jsme měli mírnou převahu a hosté hrozili jen brejky, ale dostávali se jen k vápnu. Třetí gól naší výhru a za pěkného dopoledne se hrál pěkný fotbal. Dobrý zápas odehrál Jakeš jenž má i divizní zkušenosti z Krumlova. Podobně i Šafránek a Radek Hanousek nabuzený vítězstvím v anketě hráč kola.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (hrající trenér hosté): Potřetí 3:0 pro soupeře, potřebujeme se už trefit. Přestože domácí byli jasným favoritem a měli více šancí, nebyli jsme zakřiknutí a nějaké šance jsme také měli. Překvapivě nám domácí nechávali hodně prostoru, ale nedokázali jsme toho využít. V druhé půli jsme začali aktivně, jenomže kanonýr domácích Hanousek nám ukázal jak je jednoduché dát branku, kdy dostal pas a přeloboval našeho gólmana a určil konečné skóre 3:0. I tak jsme se snažili s tím něco udělat, zejména Toman byl hodně vidět. Bohužel díky zranění kapitána Koutského v 5. minutě, musel právě Toman na stopera a to nás oslabilo ve středu hřiště. Hráčem utkání: Toman.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krejník Petr - BUMBA František, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.