Olešnice vyloupila Loučovice


Branky


0
Loučovicím zůstává jen výhra z prvního kola Olešnice se raduje podruhé za sebou
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

   Z počátku se dva sobě neznámí soupeři oťukávali. Pak ovšem poměrně brzy udeřili hosté. V 8. minutě našel Brouskův pas Lenka, který si zatáhl míč a řítil se na osamoceného Hüttnera. Hostující útočník se nemýlil a bylo to 0:1. Tato branka domácí nalomila a Olešnice pak prvnímu poločasu prakticky vládla. Do další slibné příležitosti se dostal Hanzal, ale nebyla to ještě jeho chvíle. Podobně dopadla i hlavička Brouska, která skončila mimo. Další zásah si mohl připsat znovu Lenk gól také nepadl. Ve 33. minutě vysunul Lenk Hanzala jenž svůj samostatný únik proměnil, 0:2. Za tohoto stavu se i obě mužstva odebraly k poločasové přestávce.

Loučovice zabraly, ale kuriózní gól jim vzal naděje

   Do druhé půle Loučovice vystřídaly dva své ostřílené matadory za náctileté mladíky a herně se zvedly. Po většinou ovšem jejich snaha končila na vápně hostů. Jednou vyjímek byl únik dvou domácích hráčů, který dvěma skvělými zákroky zlikvidoval gólman Krauskopf. Hosté ve druhém dějství sázeli spíše na brejky. Kuriózní a možná i zlomový moment přinesla 65. minuta. Hostující Kačírek totiž balon přímo z rohového kopu zakroutil do protilehlé šibenice, 0:3. Hezký gól donutil se červenat domácího brankáře Hüttnera. Tím pádem bylo prakticky rozhodnuto a Olešnice si ve zbytku zápasu první venkovní výhru pohlídala.


Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér domácí): V tomto zápase jsme chtěli urvat body, ale neměli jsme nárok. První půle byl propadák a v druhém poločase jsme sice zabrali, ale nebyli jsme schopni vstřelit branku. Další věcí je i moment utkání, kdy kolem 60. minuty celý tým bojuje a doposud dobrý gólman Hüttner, který vždy podržel dostane laciný gól z rohu! Šance byly, ale prostě to tam nepadlo... Hráč utkání: Michal Koutský, který od začátku do konce jako stoper a kapitán chtěl s utkáním něco udělat.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér hosté): První půle byla v naší režii. Dali jsme brzký gól a měli i další šance. V šatně jsem kluky nabádal aby hráli dál aktivně. To se nám moc nedařilo. Domácí se snažili, ale jejich snaha končila na vápně a my kontrovali brejky. Po krásném gólu přímo z rohu bylo prakticky po zápase. Zbytek už jsme udržovali a zaslouženě vyhráli. Myslím, že se dá říci, že jsme po celý zápas byli lepším týmem. Celý tým makal a hráli jsme kolektivně. Pochvalu si zaslouží Hanzal, který makal a má na naší výhře zásluhy.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Landík Filip - TRČKA Dominik, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.