Loučovice porazily nejtěsnějším rozdílem Chvalšiny


Branky


33. V. Dudla
0
Souboj starých známých z okresu vyzněl lépe pro Loučovice
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

   První kolo svedlo dohromady loňské postupující z okresu a to Loučovice a Chvalšiny. Začátek zápasu byl poněkud opatrnější a hrálo se spíše ve středu hřiště. Jako první se osmělili hosté, ale Fučík nedokázal prostřelit obranný val domácích. Loučovice vystrčily drápky ve 20. minutě kdy vybídly k úniku Tomana. Souboj jeden na jednoho vyzněl lépe pro gólmana Chvalšin Cábu jenž si neméně skvěle poradil i s následnou dorážkou Dudly. Po půlhodině se po faulu na Nymsu pokoušel ze standardky prosadit Sluka, ale na domácího kapitána v brance Hüttnera nevyzrál. O tři minuty později poslal Toman dlouhý míč do vápna. Zwifelhofer ho zřejmě podcenil a na malém vápně hlavičkující Dudla se mohl radovat, 1:0. Ve zbytku půle nebyla k vidění vyloženější šance ani branka. A tak po pětačtyřiceti minutách vedli domácí těsně 1:0.     

Druhá půle bez branek

   Druhý poločas se hrál poměrně vyrovnaný fotbal. Jako první znovu zahrozili hosté. Fučík, ale ve slibné pozici na Hüttnera nevyzrál. Po hodině hry se po rohu domácích pokusil ohrozit hostující branku stříleným centrem Karták, ale Cába byl připravený. S přibývajícím časem se snažili iniciativu převzít hosté o poprat se o body. Slukovu střelu z nadějné pozici domácí obránce zblokoval. Se šancí Podskalského a Fučíka o chvíli později si poradil pozorný Hüttner. Chvalšiny v závěru dokázali domácího kapitána dvakrát překonat. Nejprve ho podstřelil Podskalský a o chvíli později  Sluka doklepával do prázdné brány po přihrávce Fučíka. V obou případech však hostům radost z vyrovnávacího gólu překazil radost zdvižený praporek a odpískaný ofsajd. Domácí závěrečný nápor hostů ustáli a mohou se radovat ze třech bodů za výhru 1:0.


Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (hrající trenér domácí): Utkání dvou nováčků začalo opatrně z obou stran. Nějaké šance vznikly, ale bez zakončení do branky. Ve 33. minutě se dočkali domácí a po přesném centru našel Toman Dudlu a ten hlavou trefil branku hostí. Domácí byli touto branku povzbuzeni a chtěli přidat další gól. Smolně pro ně netrefili branku, ale několikrát brankáře hostů. Chvalšinští si šance vytvářeli také, ale bez tížené branky. V druhé půli se hrál vyrovnaný zápas. Ke konci hosté přebírali otěže zápasu a chtěli utkání zvrátit, ale buď trefili gólmana Hüttnera nebo situaci vyřešili špatně. Domácí v samém závěru mohli přidat pojistku, ale míč do branky nedostali a následně sudí zápas ukončil. Domácí tak zvítězili nejmenším možným výsledkem 1:0. Povinné tři body jsou doma. Brzdí nás opět neproměněné jasné šance a pak je drama až do konce. Hráči zápasu: Hüttner, Dudla

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč hosté): Už od samého začátku bylo jasné, že jako první zápas, to bude velmi důležité utkání pro obě mužstva. Jak Chvalšiny tak Vltavan postoupili ze stejné skupiny okresního přeboru, kde se umístili na prvních dvou příčkách. Ze začátku zápasu se hrálo spíše ve středu pole. První a poslední gól padl ve 33. minutě kdy hostující Zwiefelhofer podcenil dlouhý balón Tomana, který našel v malém vápně Dudlu a ten se hlavou nemýlil. Od 80 Minuty začaly padat góly i do brány domácích, ale ani jeden nebyl uznán kvůli údajnému ofsajdu. Hráči utkání rozhodně Pavel Postl, který velmi dobře zvládl roli druhého stopera a jako druhý Petr Cába, který chytil 3 góly a měl velký vliv na stav utkaní.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řehoř Petr - KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.