0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 10:15

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou poločasů skončil dělbou bodů


Branky


0
Nováček z Nové Vsi  na úvod spokojen s bodem se Suchdolem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepším týmem

   Novic soutěže z Nové Vsi odehrál svůj první zápas soutěže po postupu před svými fanoušky. V notně přeorganizované skupině A přivítala Nová Ves na svém hřišti tým Suchdola. V úvodním dějství domácí svého soka i zastínili. Suchdol si nějaké šance vytvořil, ale Nová Ves byla přeci jen o něco lepším týmem.  Po centru do vápna překonal Rácika v brance hostů hlavou kapitán Boháč. Ovšem radost z první gólu sezóny překazilo domácím břevno. To byla asi největší šance, kterou první půle přinesla. Byť byla Nová Ves nebezpečnější skóre se neměnilo. Do poločasové přestávky, tak odcházeli hráči za bezbrankového stavu 0:0.

Hosté se zvedli a znovu je zachránila branková konstrukce

   Ve druhé půlce se karta otočila. Hosté zvýšili obrátky a Nová Ves musela ukázat dobrou defenzivu. Dvakrát ze slibné pozice pálil Hešík. Zkoušel to i kapitán hostí Špale, ale stejně jako jeho spoluhráč ztroskotal na výborném Bartizalovi. Stejně jako v první půli měli domácí jednu vyloženou příležitost. A stejně jako při první příležitosti i tentokrát zachránila hosty branková konstrukce. Po průniku ze strany střílel Graman. Ke smůle domácích mířil jen do tyče, od které se míč odrazil zpátky do hřiště. V tomto utkání tedy diváci branku neviděli a oba týmy vzhledem k průběhu zápasu nebyly s bodem nespokojeny.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč domácí): První poločas byl myslím si poněkud opatrnější. Nám se podařilo trefit jen břevno. Ve druhé půli jsme de facto jen bránili. Soupeř měl několik nebezpečných střel, které ovšem Martin Bartizal zázračně vytáhl. Mohli jsme i vyhrát, ale zazvonila jen tyčka. Celkově jsem tedy s bodem spokojený. Za odvedený výkon musím dnes vyzdvihnout gólmana Bartizala a Boháče, protože vyhrál snad všechny hlavičky.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek (vedoucí mužstva hosté): Řekl bych, že se hrál poměrně dobrý fotbal z obou stran. V prvním poločase jsme se možná trochu hledali a soupeř byl o něco lepší. Ale neměl dostatek klidu v koncovce. I my jsme měli pár příležitostí. Ve druhém poločase se vývoj zápasu otočil. Měli jsme více ze hry a pár nebezpečných střel. Gólman Bartizal při nich potvrdil své zkušenosti z divize. Celkově je myslím remíza spravedlivá. Dobře od nás zahráli Aleš Arenberger a Lukáš Hešík.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - P. Boháč [-] , P. Janovský [-] , J. Kohout [-] (21. D. Holzer [-] ) , D. Pech [-] - T. Novák [-] , V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] , P. Graman [-] - R. Procházka [-] , V. Brožka [-] (64. R. Šejba [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Prášil [-] (58. D. Čáp [-] ) , T. Záruba [-] , A. Arenberger [-] , V. Soudek [-] - L. Hešík [-] , P. Krejčí [-] (34. Š. Kubašta [-] ) , P. Špale [-] , R. Gorný [-] (83. L. Kuchyňka [-] ) - M. Heřman [-] (68. R. Arenberger [-] ) , J. Záruba [-]

ŽK: 67. P. Špale , 70. T. Záruba .
Hráči zápasu: M. Bartizal , P. Boháč - A. Arenberger , L. Hešík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Studený Josef - BARTŮNĚK Pavel, GRANEC Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.