4:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Plané


Branky


12. L. Balogh , 22. J. Zedek , 23. L. Balogh , 71. T. Řehoř
0

V Plané padly čtyři branky během čtyř minut! V přestřelce se nakonec radovali domácí, které ale v závěru mohlo hodně mrzet neproměňování šancí. Mladíci z Jindřichova Hradce zůstali pozadu jen o jedinou trefu…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól pozadu

Nejprve pár čísel. 31, 32, 33, 38, 38, 39, 49 – sedm hráčů starších třiceti let zasáhlo do duelu na domácí straně. V béčku Jindřichova Hradce je „tátou týmu“ čtyřiačtyřicetiletý brankář Mazánek, následovaný třicetiletým Benešem. Zbytek kádru ale tvoří hráči v takřka dorosteneckém věku – v Plané od začátku nastoupil dokonce patnáctiletý Janata, kterého střídal taktéž patnáctiletý Vítkovský.

 

Souboj zkušenosti a mládí odstartovali lépe domácí. V 5. minutě se poprvé odehrála situace, která byla k vidění v utkání nakonec mnohokrát – akci domácích zakončoval proti Mazánkovi Balogh. Po nabídce Kneyse ovšem pálil mimo. Ve 12. minutě se poprvé měnilo skóre. Střelu Beneše Hotový chytil a rychlým nákopem přenesl hru na polovinu soupeře, Zedek prodloužil míč do běhu Baloghovi a ten už si proti vybíhajícímu gólmanovi věděl rady – 1:0.

 

Hosté odpověděli ve 21. minutě, Králíček se dostal za obranu, předložil míč podél brankáře Cettlovi a ten už měl jednoduchou pozici a doklepl míč do sítě – 1:1. Minutu poté už domácí opět vedli, Zedek neváhal vypálit a trefil se přesně pod břevno – 2:1. A za další minutu už Planá vedla dokonce už o dvě branky, Lexa v pravou chvíli poslal míč do ulice na Balogha a ten se prosadil podruhé – 3:1.

 

Hradec nezůstal pozadu a završil divokou pasáž zápasu kontaktním gólem. Smejkal byl u nákopu jako první a poslal míč povedeným lobem do sítě – 3:2. Oba brankáři nezažívali jednoduchý zápas, aniž by si mohli sáhnout na míč, tak ho jen lovili ze sítě, ve 31. minutě si domácí Hotový zvedl sebevědomí povedeným zákrokem proti palbě Cettla.

 

Závěr poločasu patřil domácím, nejprve Plojhar svým centrem vystrašil brankáře, když míč skončil na břevně, v posledních vteřinách pak znovu Plojhar naservíroval míč na zadní tyč a O. Hotovému chybělo ke gólovému úspěchu a dosáhnutí na míč pár centimetrů.

Domácí zahodili několik šancí a málem se jim to vymstilo

Domácímu kanonýrovi jako kdyby se ve druhé půli nechtělo docílit hattricku. 47. minuta – Řehoř našel Balogha přesným centrem na malém vápně, ale zakončení hlavičkou skončilo nad bránou. Na druhé straně běžel po povedené průnikové přihrávce sám na Hotového Cettl, ale nakonec pod tlakem dobíhajícího Turka zakončil velmi nepřesně. V 59. minutě se Balogh předvedl parádními nůžkami a gólman s vypětím všech sil vyškrábl míč.

 

Domácí se navýšení skóre dočkali v 71. minutě, Balogh vrátil míč na Řehoře, který napálil míč do sítě – 4:2. Domácí měli v útočné fázi převahu, v 75. minutě Řehoř připravil palebnou pozici opět pro Balogha, ten ale opět ztroskotal na připraveném Mazánkovi. O dvě minuty později se opakovala osvědčená domácí spolupráce Řehoř – Balogh, jenomže Mazánek pátý gól v síti nechtěl připustit a tentokrát zlikvidoval šanci včasným vyběhnutím a zásahem nohou. Domácí odmítli navýšit na rozdíl tří branek i v 84. minutě, kdy O. Hotový nabídl míč do tutové pozice Lexovi, který z malého vápna jen napálil nohy gólmana.

 

Domácím se neproměňování šancí málem vymstilo. Nejprve neuspěl svou střelou Smejkal, ale v 89. minutě se po krásné kombinační akci prosadil Votava z bezprostřední blízkosti a domácí obrana v závěru ještě musela odvrátit dvě standardky, na které si do vápna naběhl dokonce i gólman soupeře.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Josef Cimburek (trenér): „Máme tři body, po podzimu hezkých devatenáct, takže s tím spokojenost, nejde všechno uhrát na krásu. Jako kdybychom se ale doma báli hrát, střídali jsme v zápase dobré s horšími pasážemi. Teď ještě dvakrát potrénovat a pokusit se v předehrávce uhrát body i v posledním utkání s Roudným B. Děkujeme za pomoc Jardovi Trsovi a Robovi Lepiešovi, kteří nám přišli přijít v nouzi.“

TJ Jiskra Domažlice
Tomáš Šmíd (hráč): "Do utkání jsme vstupovali v hodně mladé sestavě, kde nás byla většina dorostenců doplněných o tři starší hráče. Nastoupili jsme ve formaci se třemi obránci a ze začátku tento tah nevyšel, jelikož jsme prohrávali 3:1. Povedlo se nám snížit a poté si myslím, že jsme byli i lepším a hlavně fotbalovějším mužstvem, domácí ovšem prokázali zkušenosti a přidali čtvrtou branku. Nám se povedlo snížit až moc pozdě, i když na konci jsme měli k dispozici ještě dvě zajímavé standardní situace."



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - L. Fujdiar [-] (37. P. Vobořil [-] ) , T. Řehoř [-] , T. Plojhar [-] , M. Turek [-] , D. Kneys [-] , Z. Lexa [-] (85. R. Lepieš [-] ) , L. Balogh [-] (82. J. Trs [-] ) , T. Pintér [-] , J. Zedek [-] , O. Hotový [-]


ŽK: 36. L. Balogh , 48. J. Zedek , 65. T. Plojhar , 66. P. Vobořil , 67. T. Pintér .
Hráči zápasu: T. Řehoř , J. Zedek , L. Balogh .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vítek Miroslav - CRKVA Robert, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.