2:5
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Včelnice si vyšlápla na lídra soutěže


0

V souboji mezi aktuálníl lídrem tabulky z Dobré Vody a ambiciózním nováčkem Novou Včelnicí se čekalo vyrovnané utkání. Málokdo však nejspíše tipoval jednoznačné vítězství hostů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přetahovaná o vedení

Hosté vstoupili do zápasu aktivně a hned v 5. minutě se ujali vedení, když Nebeský prodloužil míč hlavou na Pacholíka, který si poradil s domácím brankářem a otevřel skóre utkání, 0:1. O pár minut později si však hosté vybrali svou chvilku smůly, jelikož rohový kop domácích si na první tyči hlavou poslal do vlastní brány Blažek a bylo opět vyrovnáno, 1:1.

 

Netrvalo to dlouho a Dobrá Voda se dokonce dostala do vedení, když se v 11. minutě prosadil po chybě hostů a následném uniku Šteyer, 2:1. Včelnice však nesložila zbraně a ve 23. minutě bylo znovu vyrovnáno, když se po kombinaci s Pacholíkem prosadil poprvé v utkání Nebeský, 2:2.

 

Tím však jízda na horské dráze v prvním poločase nekončila. Ve 40. minutě vybojoval v hlavičkovém souboji míč Nebeský, ten propadl ke kopačkám Mareše, který křížným lobem zhruba ze vzdálenosti pětadvaceti metrů poslal míč do sítě, 2:3.

Nebeský zkompletoval hattrick

Ve druhém poločase byli domácí blízko vedení, když dostali výhodu zahrávání pokutového kopu, ten však svým zákrokem zlikvidoval brankář Holický. Hosté předváděli dobrý kombinační fotbal a vypracovali si ještě několik dalších velmi slibných gólových příležitostí.

 

Proměnit se jim podařilo dvě z nich a vždy u toho byl kanonýr Nebeský. Ten nejprve v 71. minutě zvyšoval na rozdíl dvou branek, 2:4. A v minutě 84. završil svůj hattrick a zároveň tak i uzavřel skóre utkání, když překonal domácího brankáře celkem po páté, 2:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): Minulý týden jsme chtěli doma bodovat, ale neproměnili jsme mnoho šancí a tak se nám to nepodařilo a tak jsme chtěli bodovat teď venku, i když jsme hráli s první Dobrou Vodou. Zápas pro nás začal celkem dobře, v 5. minutě jsme šli do vedení, když Nebeský prodloužil hlavou na Pacholíka a ten už si poradil. Hosté ale během pár minut vyrovnali, když kopali rohový kop, který chtěl na první tyči odhlavičkovat Blažek, míč ale trefil špatně a ten skončil v síti. Měli jsme míč častěji na kopačkách, ale hosté se dostali do vedení, když jednou utekli po naší chybě. I přesto, že jsme inkasovali, se kluci i nadále snažili, drželi balón a hráli dopředu. Na 2:2 jsme srovnali, když si role prohodili aktéři u první branky, tentokrát Pacholík posunul na Nebeského, který ve vápně na dlouhou nohu poslal míč bodlem do sítě. Hosté převážně bránili a nám se podařilo ještě do poločasu zvýšit na 2:3, když holický dlouhým výkopem našel Nebeského, ten vyhrál hlavičkový souboj a míč se dostal k Marešovi, ten si míč posunul a z pětadvaceti metrů přeloboval gólmana křížem do šibenice. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že nechceme brzy inkasovat, což se nám podařilo. Domácí dostali výhodu pokutového kopu, který jim rozhodčí spíše daroval, tu však Holický chytil, čímž soupeře nejspíše ještě více srazil do kolen. My jsme měli asi ještě tak sedm gólových šancí, které jsme neproměnili, a naštěstí se nám podařilo dát ještě dva góly. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě a mohlo to být ještě daleko větším rozdílem, kdybychom proměnili některé z našich šancí.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lepič Jiří - NOVOTNÝ Jiří, TRČKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.