1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá proti Velešínu vybojovala první domácí body


Branky


0

Nováček soutěže se v posledních zápasech potýkal se složením sestavy a jeho skóre narostlo do velmi negativní bilance. Velešín tak nastupoval do zápasu jako favorit, v zápase se ale potýkal s neproměňováním šancí…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petscher proměnil samostatný únik

Planá šla do zápasu se šňůrou neúspěchů v zádech, ale konečně měla k dispozici více, než jednoho střídajícího hráče. Do její sestavy se po zranění vrátil špílmachr Řehoř. Velešín jako favorit duelu vstoupil do zápasu lépe a už v 6. minutě ho mohl dostat do vedení Semerád, který se ocitl za obranou soupeře, jenomže ztroskotal na Hotovém.

 

Planá po čtvrthodině srovnala tempo a přišly i první náznaky domácích šancí – Balogh se dožadoval marně penalty poté, co ho od míče odtlačil Opekar, následný Řehořův roh proskákal malým vápnem bez povšimnutí spoluhráčů. 22. minuta nabídla nádherný fotbalový moment z obou stran – na přesný centr si naběhl Rozkošný a dokázal ze složité pozice hlavou čelem od branky trknout míč ke vzdálenější tyči. Ani to ale nestačilo k překonání Hotového, který se dokázal natáhnout a vytěsnit míč na roh.

 

Domácí se v první půlhodině musely vypořádat se zraněními dvou obránců, ale příchozí hráči se dokázali rychle začlenit. Pak přišly chvíle plánského útočníka Petschera – nejprve po Lexově nabídce hlavičkoval do Schneiderovy náruče. Ve 37. minutě Beran vyhrál hlavičkový souboj, za obranu si naběhl Petscher a kolem brankáře zavěsil – 1:0. A ve 39. minutě Petscher po Řehořově centru ještě hlavičkoval těsně vedle.

 

Velešín měl v zápase k dispozici hned několik přímých kopů zpoza vápna, ale jejich zahrávání se mu nedařilo, stejně jako ve 44. minutě, kdy tečovaná nedůrazná Semerádova střela skončila v moci Hotového.

Hotový uhájil čisté konto, zachránila ho i tyč

Velešín do druhé půle vlétl. Pár sekund po rozehrávce se dostal k hlavičce v jasné pozici Fišer, který naskočil do druhé půle, ale trestuhodně minul bránu. O tři minuty později Rozkošnému nevyšlo zahrání přímého kopu, ale dostal se k odraženému míči a následnému voleji už chyběly k úspěchu jen centimetry. A stejná vzdálenost chyběla hostům i v 51. minutě – míč už mířil po hlavičce velešínského hráče do brány, ale Planou zachránil zásah Čertíka na brankové čáře.

 

Planá se spoléhala na nákopy na rychlé forvardy, v 56. minutě zastavil náběh Balogha za cenu jen tmavě žluté karty Opekar. Velešín měl v zápase smůlu, v 62. minutě se Petr krásně položil do přesného centru, jeho hlavička rozezvučila jen tyč. Chvíli na to šel ve vápně k zemi Trummer, píšťalka rozhodčího se ovšem neozvala.

 

V 74. minutě, kdy vrcholil výrazný velešínský tlak, Hotový krotil míč na brankové čáře po závaru ve vápně. Střídající Fujdiar pak mohl dvakrát pojistit domácí výhru, Schneider ho však tváří v tvář dvakrát vychytal, Vobořilově zakončení po úniku poté zase chyběla razance. Tři minuty před koncem byl Hotový pozorný a vytlačil propadlý centr na roh. V nastavení dopravili Velešínští míč do sítě z ofsajdového postavení, na regulérní gól hosté v zápase čekali marně, i když šance na něj rozhodně měli.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Michal Špírek (PR manažer klubu): „Už jsme potřebovali zlomit sérii porážek, ve čtyřech zápasech jsme navíc nedali ani branku, to pak ten fotbal přirozeně moc nebaví. I když jsme se v utkání museli vypořádat s brzkými zraněními a změnami v obranné řadě, tak jsme to zvládli, kluci hráli zodpovědně, na hřišti se podpořili a nakonec vybojovali důležité tři body, i když je fakt, že v některých situacích jsme tlak Velešína ustáli s velkým štěstím. A samozřejmě musím zmínit roli Kuby Hotového, který zachytal jak pán, zvlášť zákrok proti Rozkošného hlavičce byl extratřída! Nuly proti silnému soupeři si ceníme.“

SK Nemanice
Milan Frnka (trenér): Určitě jsme zklamaní. Co je nám platné, že jsme pomalu celý zápas lepší, když neproměníme ani ty nejvyloženější šance. První šanci měl Petr asi v 8. minutě, kdy běžel sám na brankáře, bombou trefil jeho nohu. Samozřejmě jsme věděli, že domácí hrozí z rychlých protiútoků a bohužel jsme si jeden z nich ke konci poločasu nepohlídali, když jsme prohráli souboj ve středu hřiště a domácí nás potrestali gólem. V poločase proběhla kabinou menší bouřka a druhý poločas byl víceméně o něčem jiném. Domácí jsme přitlačili na jejich polovinu a bylo to takové dobývání. Vytvářeli jsme si šance, minimálně čtyři z nich byly tutové, ale bohužel, buď nás vychytal gólman, nebo jsme je špatně vyřešili. V závěru jsme již hráli na velké riziko a potom přišly i dvě šance domácích, které pochytal náš mladý gólman Schneider. Porážka nás mrzí, ale musíme se spíš zaměřit na proměňování šancí.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - J. Zedek [-] , T. Řehoř [-] , P. Petscher [-] (60. T. Plojhar [-] ) , J. Pintér [-] (22. O. Hotový [-] ) , D. Kneys [-] (28. M. Turek [-] ) , Z. Lexa [-] (76. L. Fujdiar [-] ) , F. Čertík [-] , L. Balogh [-] (85. P. Vobořil [-] ) , T. Pintér [-] , M. Beran [-]


ŽK: 39. T. Řehoř , 88. O. Hotový .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel - NEDVĚD Petr, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.