1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velešíně se body dělily


0

Velešín si po minulém debaklu na půdě Veselí chtěl dozajisté udobřit své fanoušky vítězstvím nad Novou Včelnicí. Ta však byla proti a po devadesáti minutách se oba celky rozešly smírně.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Hosté, vědomi si toho, že soupeř má k dispozici pouze jednoho hráče na střídání, chtěli na domácí vlétnout od úvodních minut zápasu, což se jim zpočátku utkání poměrně dobře dařilo. Prezentovali se dobrým pohybem po hřišti, ale jejich ofenzivní snažení končilo povětšinou na dobře zorganizované domácí obraně, a i proto se jim vytouženého gólu dosáhnout nedařilo.

Na druhé straně se velešínští fotbalisté prezentovali několika střeleckými pokusy, které však hostujícího brankáře nikterak vážně neohrozily. V první pětačtyřicetiminutovce čekali diváci nakonec na gól marně a o poločasové přestávce se mužstva rozcházela do šaten za stejného bezbrankového stavu, jakým zápas začal.

Hosté sahali v závěru po vítězství

Nová Včelnice provedla o poločasové přestávce tři změny v sestavě s cílem ještě více oživit hru a utahat svého protivníka fyzicky. Naproti tomu se však hra poměrně vyrovnala a blízko vedení byli domácí, ale hosty podržel ve vyložené gólové šanci brankář Holický, který Velešínským skórovat nedovolil.

To však již neplatilo v 71. minutě, kdy se po chybě hostů dokázal prosadit ve vápně nikým nepokrytý Filip Rozkošný a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Hosté se však z této inkasované branky dost rychle oklepali a v 77. minutě bylo opět srovnáno, když se ve vápně výborně uvolnil Nebeský, jeho zakončení zvládl ještě brankář Kothánek vyrazit, ale bohužel pro něj pouze ke kopačkám Mareše, který už si s míčem věděl rady, 1:1.

Včelnice se v závěru zápasu dostala ještě do několika slibných šancí, z nichž největší měl Nebeský, který v pokutovém území opět obešel asi dva protihráče a jeho střelu konečky prstů vytěsnil Kothánek mimo tři tyče.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): Do Velešína jsme přijeli v kompletní sestavě, takž cílem bylo jednoznačně bodovat, když se nám to i minulý týden tak nějak vyšlo. Soupeř měl jen jednoho hráče na střídání, takže jsme na ně chtěli vlétnout a unavit je, abychom mohli ve druhém poločase kluky prostřídat, dát nějaké góly a vyhrát. V prvním poločase to vypadalo herně dobře, dá se říct, že soupeře jsme k ničemu nepustili až asi na dvě střely. My jsme si nějaké šance vypracovali, jen se nám je nedařilo dotáhnout do gólu, takže poločas skončil 0:0. Do druhého poločasu jsme provedli tři změny v sestavě, abychom hru oživili a soupeře unavili. Bohužel to začalo vypadat jinak, hra se vyrovnala. Nás podržel při snad milionprocentní šanci gólman, který chytil jasnou tutovku. Po naší chybě jsme dostali gól, kdy jsme nechali úplně volného hráče ve vápně. Poté se nám podařilo srovnat, když se Nebeský ve vápně zbavil asi tří lidí a zakončoval, gólman stačil vyrazit, ale míč se odrazil k Marešovi, který nekompromisně zakončil. Následně jsme měli asi ještě dvě nebo tři příležitosti, z nichž největší měl znovu Nebeský, když se opět ve vápně dostal přes dva hráče, ale proti jeho zakončení zasáhl domácí brankář a konečky prstů míč vytěsnil. Mohli jsme vyhrát, ale myslím, že i bod z venku je dobrý.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brych Jiří - JEVČÁK Martin, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.