Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Nová Včelnice si doma poradila se Čtyrákem


Branky


1

Oba celky, které proti sobě svedlo třetí kolo, minulý víkend dokázaly bodovat naplno a není pochyb, že to samé chtěly zopakovat i tentokrát. Povedlo se to domácím, kteří se velmi brzy dostali do vedení a prezentovali se bojovným výkonem, ze kterého byla cítit touha po vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový první gól

Hned v první minutě se z první útočné akce zápasu domácí dokázali prosadit, když po nákopu za obranu poslal z pravé strany přihrávku do pokutového území kapitán domácích, míč se i poněkud se štěstím dostal až ke kopačkám Nebeského, který již tváří v tvář brankáři Sobolíkovi neměl se zakončením problém, 1:0 Tato branka hosty otřásla a chvíli se na hřišti hledali. Poté se však dokázali dostat zpět do tempa a i oni začali být pro svého soupeře nebezpeční.

Zhruba ve 20. minutě byli čtyřdvorští fotbalisté blízko vyrovnání, když se středem hřiště uvolnil Valta, přihrávkou poslal do samostatného úniku Raaba, který se rozhodl pro střelu z hranice velkého vápna, ale bohužel pro hosty mířil nepřesně. Za pár minut se opakovala podobná akce, tentokrát se však musel Raab ještě zbavit bránících protihráčů, což se mu po dobré zasekávčce na střed také povedlo, ale jeho střele z hranice pokutového území si opět cestu do sítě nenašla. Následoval rohový kop, který zahrál výborně Slepička na zadní tyč, kam si naběhl Vajo, po jehož hlavičce zvonilo tyč.

Následně opět zahrozili domácí, když se po dlouhém nákopu nejprve dostali do samostatného úniku, ale se zakončením včelnického útočníka si díky dobrému vyběhnutí a ještě lepšímu zákroku poradil brankář Sobolík. Zanedlouho nadvakrát zakončoval Nebeský, když nejprve jeho střelu zblokoval jeden z hostujících obránců a následný pokus o lob skončil vedle levé tyče Sobolíkovy svatyně. Když už vše nasvědčovalo tomu, že domácí si do šaten o poločasové přestávce budou odnášet těsné jednobrankové vedení, prosadil se po centru z pravé strany hlavou Petráš, 2:0. V samotném závěru první půle byli hosté blízko snížení, ale po dobrém centru zblokoval razantní Vejvarovu hlavičku směřující pod břevno jeden z bránících hráčů.

Hosté si znovu nepohlídali úvod poločasu

Stejně jako v poločase prvním, tak i ve druhém dějství se domácí dokázali znovu brzy gólově prosadit, když poslali z pravé strany centr do vápna, po pokusu o zakončení z první se míč odrazil ke kopačkám zcela osamoceného včelnického hráče, který zhruba ze vzdálenosti tří metrů prostřelil brankáře Sobolíka a míč se zatřepetal v síti, 3:0. Následovala pasáž hry, ve které domácí pozorně kontrolovali své pohodlné tříbrankové vedení a hosté se snažili o gól, který by je alespoň malinko vrátil zpět do hry. Jejich útočné snahy však povětšinou končili ještě před pokutovým územím domácích.

Zhruba v polovině druhého poločasu to s hosty vypadalo už opravdu zle, když domácí po zisku míče na pravé straně a následné přihrávce před prázdnou branku zvyšovali na 4:0. Nutno podotknout, že Čtyrák od další branky zachránil gólman Sobolík, když zlikvidoval pohotovým zákrokem samostatný únik domácích. Hosté se branky přeci jen dočkali, když se v závěru zápasu dobře uvolnil na pravé straně Fatura a přihrávkou do okryté brány vybídl ke skórování Váňu, který se nemýlil, 4:1. Ve zbývajících minutách se již utkání pouze dohrávalo a domácí si své vedení v klidu pohlídali.



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Chtěli jsme navázat na dobrý a především bojovný výkon, který jsme předvedli doma s Veselím. Bohužel jsme museli řešit nepříjemnosti se sestavou, ze které vypadli dva celkem důležití hráči. Tím se však nechci vymlouvat. Jak už u nás bývá zvykem, opět jsme si nepohlídali úvod zápasu a soupeř nám vstřelil rychlý gól. Nepřistupovali jsme včas k hráčům a v soubojích jsme proto byli pozdě, čímž měl soupeř navrch. Do poločasu jsme inkasovali ještě jednou. Nutno podotknout, že jsme si i přesto vypracovali několik gólových šancí a v poločase jsme mohli klidně vést 3:2, ale to bychom je museli proměnit. Na začátku druhé půle nám soupeř odskočil na rozdíl tří branek, a když následně přidal čtvrtý gól, bylo takřka po zápase.



Sestavy



SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - P. Raab [-] , P. Váňa [-] , M. Sedlic [-] (76. M. Rachač [-] ) , T. Pecha [-] , V. Vejvar [-] , J. Příhoda [-] , T. Valta [-] (76. Z. Svoboda [-] ) , V. Slepička [-] , V. Tlachač [-] , T. Vajo [-]

ŽK: 64. V. Slepička , 79. P. Váňa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Jiří - LEPIČ Jiří, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 8. 2016 22:12
Jasná jednička pro domaci