0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia už s druhým nováčkem neztratila a má první body


Branky


0

Zápas po zajímavém prvním poločase směřoval k bezbrankové remíze, ale pak Slípka využil ojedinělého okénka v domácí obraně a Planá už ve velkém vedru neměla síly na odpověď.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petscher v největší šanci poločasu zaváhal

Slavia narazila na druhého nováčka soutěže v řadě. A protože Nemanice jí v minulém kole udělily pořádnou lekci, podcenění plánského soupeře nehrozilo. Od prvních minut se hrál vyrovnaný souboj, první střelu na bránu si přispali domácí, Petscherova střela šajtlí postrádala razanci. Velkou šanci hostů spálil v 9. minutě Mizera, když postupoval sám na Nováčka, ale nechal vyniknout brankáře. O dvě minuty později Slípka poprvé poslal do vápna nebezpečný centr ze standardky, stejně dobře si počínal i o chvíli později, ale zdvižený praporek na znamení ofsajdu zastavil slávistickou gólovou radost. Planá se předvedla v 19. minutě, kdy se po krásné akci dostal míč k Řehořovi, který našel na malém vápně zcela osamoceného Petschera. Ten ale netrefil levačkou míč čistě, balón o pár čísel přeletěl břevno a Slavia situaci se štěstím ustála. Po zasekávačce a střele na vzdálenější tyč neuspěl na druhé straně Slípka. Do konce poločasu pak byla nebezpečnější Planá. Zedkův volej byl zblokován vracejícím se obráncem, Fujdiar levačkou nemířil přesně, domácí se neradovali ani ve 44. minutě – to Wolf jen vyrazil míč před sebe po Řehořově centru a mohl být rád, že Plojhar bez přípravy nepálil z bezprostřední blízkosti přesněji.

Slípka se prosadil krásnou utaženou střelou

Druhý poločas už tolik zajímavých momentů nepřinesl. Ve velkém vedru hráčům ubývaly síly, množily se nepřesnosti a divák si na zajímavý moment musel dlouho počkat. Slavia zahrozila v 66. minutě, kdy Nováček na poslední chvíli vytlačil hlavičku Wegenkittla. Planá už se jen těžko dostávala do zakončení, zápas směřoval k bezbrankové remíze. Hosté si ale trpělivě počkali na chybu soupeře a svou příležitost. V 76. minutě Slípka vlétl do otevřené obrany, měl čas natáhnout ke střele a zpoza vápna poslal míč nechytatelně k tyči – 0:1. A o tři minuty už to bylo o dvě branky. Po závaru ve vápně škrtl nastřelený míč Dychtla a zapadl k tyči – 0:2. Rozhodčí se v tomto případě dopustili před zraky delegáta druhé očividné chyby v zápase – v prvním poločase byl odpískán ofsajd po odkopu od brány, při druhém gólu zase sudí přehlédli postavení Dychtla mimo hru, když se brankář Nováček ocitl před posledním hráčem Slavie, na jehož úrovni stál už jen jeden plánský hráč a po Dychtlově teči se tak měl pískat ofsajd. Slavia si závěr pohlídala, Planá už neměla síly na dramatizaci, hosté v zápase těžili i ze širšího kádru. Planá své šance v první půli nevyužila, Slavia to ve druhém dějství potrestala a radovala se z prvních bodů sezóny. Zajímavostí je, že už příští úterý se oba soupeři utkají znovu v pohárovém zápase.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): V Plané jsme předvedli poctivý fotbalový výkon. Nebyla to z naší strany nijak divácky atraktivní hra, ale my jsme potřebovali tenhle duel urvat pro sebe. Ve druhém poločase jsme získávali stále větší převahu, kterou jsme dokázali přetavit ve dva góly zkušeným Slípkou a novicem Dychtlem.



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - P. Petscher [-] , T. Řehoř [-] , L. Fujdiar [-] , T. Plojhar [-] (66. M. Turek [-] ) , D. Kneys [-] , J. Pintér [-] (14. M. Beran [-] ) , T. Pintér [-] , J. Zedek [-] , K. Strnad [-] , O. Hotový [-]

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - M. Jordán [-] (85. D. Mareš [-] ) , T. Vršitý [-] , O. Šanda [-] , M. Bohůnek [-] , T. Dvořák [-] , D. Šťastný [-] (53. J. Vranovský [-] ) , J. Korbel [-] (58. M. Dychtl [-] ) , O. Wegenkittl [-] , P. Mizera [-] (82. J. Hejna [-] ) , M. Slípka [-]

ŽK: 64. L. Fujdiar - 37. P. Mizera , 65. M. Slípka .
Hráči zápasu: T. Řehoř - M. Slípka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Havlík Martin - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.