3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín přetlačil poslední celek tabulky v poslední desetiminutovce


Branky


0

Tohle je dalšáí rána do plánského sebevědomí. Na hřišti Protivína drželi až do 83. minuty hosté cennou remízu, pak se ale prosadil Prášil a zlomil odpor protivníka, vše pojistil Moravec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svěřenci trenéra Kačura tak po prohře spadli o skóre na poslední příčku. Do utkání přitom Planá vstoupila výborně a ofenzivním výkonem si došla pro první trefu - prosadil se Široký. Domácí se ale mohou spolehnout na Jaromíra Vorla, který z nařízeného přímáku se štěstím srovnal - 1:1.

Planá držela remízový stav, pak se ale trefil v 83. minutě Prášil a opařené hosty potrestal vzápětí Moravec. Planá navíc přišla v závěru o dva hráče, které sudí Macko poslal do sprchy s červenou kartou do sprch o pár minut dříve. Široký nazval dle zápisu z utkání muže v pruhovaném "bandou černých zm...", Voneš zase v přerušené hře nakopnul soupeře.



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - V. Rothbauer [-] , J. Mikulenka [-] , M. Brož [-] , L. Hála [-] - O. Prášil [-] , L. Ruczkowski [-] , R. Vojta [-] , M. Fiala [-] (78. J. Vojta [-] ) - J. Moravec [-] (86. L. Chalupa [-] ) , J. Vorel [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - M. Šahajda [-] , M. Kolský [-] , D. Fořt [-] , L. Sedláček [-] - M. Janovský [-] , R. Welzl [-] (53. R. Voneš [-] ) , D. Do Trung [-] , T. Štiak [-] (77. T. Pösinger [-] ) - M. Široký [-] , J. Trčka [-]

ŽK: 45. M. Brož , 89. V. Rothbauer - 32. D. Fořt , 64. J. Trčka . ČK: 84. M. Široký , 89. R. Voneš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Macko Pavel - TUPÝ Petr, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.